Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15841)

ignatiu 16.12.2012 21:24:09

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 489025)
Lasa,nu ne mai pune tu poze aici sa ne arati cat de afectat esti tu de soarta acestor nefericiti,cautand imagini pe internet si pastandu-le aici.

Pune mana pe o foaie de hartie,cauta adrese ale organizatiilor care strang fonduri,noteaza-le si du-te frumusel la banca si trimite-le niste bani.
Da,banii cu care vrei sa-ti cumperi pistol...

Facutul pe grozavul din vorbe nu ma impresioneaza!Mai incearca!

Doar 1 dolar din 10 ajunge la cei nevoiasi.

Raoul 16.12.2012 21:29:42

Sunt la fel de afectat de moartea tuturor, indiferent daca ma doare mult sau putin! Cert e ca sentimentul e acelasi! De crimele facute de americani nu mai zice nimeni nimic, milioane de oameni...

Ce, am fost de acord cu stirile cu norvegianul ala? Mi-e indiferent. Doar ca mor ca ni se tot "impune" cum ca SUA e buricul pamantului. Nu sunt copiii lor cu nimic mai speciali!

Cine am inteles ce am vrut sa punctez, bine, cine nu... nu le voi da satisfactie in a intra in polemici.

O seara binecuvantata :1:

Yasmina 16.12.2012 21:30:51

Citat:

În prealabil postat de ignatiu (Post 489030)

Lasati,ca acum cu epoca internetului,cu Paypal,si Skippe se pot face multe.
Luat legatura cu episcopatul ortodox roman din Africa...sunt metode.

Postatul pozelor ca si argumente supreme in dialogul cu altii,nu te face mai bun.

Raoul 16.12.2012 21:36:30

:21:

Pai nu ma fac mai bun, eu sunt la fel. Dar ce, pozele cu americani va fac mai buni? :39:

Yasmina 16.12.2012 21:40:20

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 489035)
:21:

Pai nu ma fac mai bun, eu sunt la fel. Dar ce, pozele cu americani va fac mai buni? :39:

Las-o balta,noapte buna acolo!
O noua zi cu intelepciune si pace!
Ceau!

celestial_pottery 16.12.2012 21:46:19

Dumnezeu sa ii odihineasca pe bietii copii!
Va recomand sa cititi "Faraonul" de Boleslaw Prus: asa veti avea o idee de cauza si mecanismul valului, inca difuz, de crime urmate de suicid, care a lovit lumea occidentala si o parte din neocoloniile ei. (Ma refer, in privinta cartii, la conditionarea acelui asasin). Si, fiti pe pace, abia a inceput. Si, cand va incepe cu adevarat, vei fi in ilegalitate pentru ca te vei apara. Nu e gluma, nici teoria conspiratiei. Cand e criza, doua sunt solutiile ticalosilor: dictatura (pentru siguranta lor personula), si haosul, intretinut de legi absurde si masuri econimice inumane (pentru derutarea maselor si devierea luptei lor).
Lenin si Hitler de unde au iesit, din vase cu nectar si flori?!

antiecumenism 16.12.2012 22:05:26

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 488994)

Si mai este o vorba..nu armele ucid oameni, oamenii ucid oameni.

te-ai uitat prea mult la filme,asta e o replica din "ROMEO MUST DIE"
DMX: Guns don't kill people, People kill people.

Raoul 16.12.2012 22:07:22

E cat se poate de adevarat ce a spus Alin!

Demetrius 16.12.2012 22:11:34

Citat:

În prealabil postat de ignatiu (Post 489028)
Foare bine argumentat, este boala secolului. Un nou studiu in Europa a aratat ca 38% din populatie este bolnava psihic si urmeaza un tratament.

Nu spui nimic despre ceilalti bolnavi psihic(din totalul de 70%-dpmdv) care nu urmeaza niciun tratament fiindca se cred sanatosi.
Citat:

Daca nu dai o sursa inseamna ca nu e o informatie disponibila, ci o parere personala,care insa mi se pare plina de sens si foarte probabila, similara cu zeciuiala; eu o preiau ca informatie.

Tomita 16.12.2012 22:44:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 488994)
Da, crezi ca daca cineva vede ca ai o bata in masina, imediat scoate si el una si iti da in cap.

Dar daca pentru un nimic individul o scoate si o vantui pe deasupra capului, clar ca s-ar putea sa si-o ia.

In ceea ce priveste sinucigasii, o arma nu este singurul mijloc iar daca respectivul are o depresie si se sinucide, nu arma "prietenului" este de vina ci tocmai lipsa prietenilor.

Asteptati sa cititi despre profilul psihologic al atacatorului - fara doar si poate o persoana cu ceva probleme psihice, probleme de familie, marginalizata si mai mult din cauza lor, cu parintii care l-au tratat mai mult ca o povara decat ca un fiu..

Chiar si in cele mai nebunesti gesturi exista o cauza sanatoasa.

Si mai este o vorba..nu armele ucid oameni, oamenii ucid oameni.

Pai de ce sa ai o bata daca nu vrei sa o folosesti?
Si daca o folosesti unde este spiritul crestin ("Intoarce sabia la locul ei, ca toti cei ce scot sabia, de sabie vor pieri" Matei 26, 52)?
Ma indoiesc ca fara acces usor la arma cel mentionat in topic omora 26 de persoane.
Probabil si mama, avea in casa doua arme tot din dorinta de a se simti in siguranta.

Tomita 16.12.2012 22:46:01

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 489025)
Lasa,nu ne mai pune tu poze aici sa ne arati cat de afectat esti tu de soarta acestor nefericiti,cautand imagini pe internet si pastandu-le aici.

Pune mana pe o foaie de hartie,cauta adrese ale organizatiilor care strang fonduri,noteaza-le si du-te frumusel la banca si trimite-le niste bani.
Da,banii cu care vrei sa-ti cumperi pistol...

Facutul pe grozavul din vorbe nu ma impresioneaza!Mai incearca!

M-ai facut sa zambesc.
Sunt total de acord.

antiecumenism 16.12.2012 22:56:16

-lucrurile sunt clare: daca nu ai pistol,automat,..arma de foc nu poti omora decat -eventual-cativa oameni,cu un cutit e foarte greu,se apara cel atacat,iti da peste mana...
-daca erau total interzise armele,daca nu existau deloc pe piata nu avea arma si nu omora copii.
-la fel si daca nu s-ar mai produce deloc armament la nivel mondial-sub nici o forma-si s-ar distruge toate rachetele,bombele....nu ar mai putea sa apara al treilea razboi mondial

Raoul 16.12.2012 23:20:03

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 489054)
-lucrurile sunt clare: daca nu ai pistol,automat,..arma de foc nu poti omora decat -eventual-cativa oameni,cu un cutit e foarte greu,se apara cel atacat,iti da peste mana...

Arma este sau poate fi si cutitul de bucatarie! Zici insa ca nu cauzeaza atatea victime. Bun! Pai atunci nebunul isi lua o sticla cu benzina sau kerosen, facea un cocktail molotov si gata, il arunca intr-o clasa plina de copii.

Citat:

-daca erau total interzise armele,daca nu existau deloc pe piata nu avea arma si nu omora copii.

Am spus mai sus... Un psihopat gaseste metode de a ucide, indiferent de circumstante!

Citat:

-la fel si daca nu s-ar mai produce deloc armament la nivel mondial-sub nici o forma-si s-ar distruge toate rachetele,bombele....nu ar mai putea sa apara al treilea razboi mondial

S-ar bate cu topoare, furci, seceri, cutite de bucatarie, sulite etc.

Citat:

În prealabil postat de Tomita (Post 489052)

Pentru cazuri de stricta necesitate??

Citat:

Si daca o folosesti unde este spiritul crestin ("Intoarce sabia la locul ei, ca toti cei ce scot sabia, de sabie vor pieri" Matei 26, 52)?

Sa te vad eu pe strada, la un atac al unor nenorociti, sa iti ia copilul sau copiii si sa-i macelareasca in fata ta. Ce faci, aplici spiritul crestin??

Citat:

Ma indoiesc ca fara acces usor la arma cel mentionat in topic omora 26 de persoane.

Un psihopat daca isi pune in minte omoara oricum, am spus mai sus.

AlinB 16.12.2012 23:33:20

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 488999)
Eu vorbesc din ceea ce cunosc.
Rudele mele din Romania si alte cunostiinte,nu prea mai au ce manca din cauza creditelor.
Dar nu asta era subiectul topicului...ci drama unor oameni nevinovati.

Deci vrei sa spui ca persoanele apropiate pe care le cunosti, au facut credite pentru capricii, pana au ajuns sa nu mai aiba ce manca?

Eu imi permit sa cred ca totusi nu aceast gen de situatie defineste relatia romanului cu bancile.

De altfel stiu ca exista o limita de inadatorare, daca nu a fost respectata de creditori, fie chiar si legal ocolita, este si problema lor.

AlinB 16.12.2012 23:33:57

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 489008)
ceva ciudat s-a intamplat(ca astfel am aflat de fapt). Deci am de 2 ani un cont pe un joc de browser de strategie(oarecum ca triburile). De ceva timp intru mai rar. Acum cateva zile cand am intrat, am primit mesaj de la seful grupului din care fac parte, ca toate atacurile interjucatori sunt interzise pe urmatoarele zile, in semn de reculegere. Stiu, un detaliu minor,si cam stupid, dar am simit nevoia sa notez.

Mai ales stupid.
Ca aia cum ca de Pasti nu se mai fac avorturi.
Cam la atat se rezuma "concesiile" pe care omul le poate face lui Dumnzeu.

Apropo, ai vizitat si topicul despre dependinta de jocurile online?

AlinB 16.12.2012 23:45:07

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 489009)
- daca sunt americani, de ce merita mai multa compasiune decat altii?? De ce se fac diferente? Daca mor 27 de americani, apare peste tot stirea! Daca mor 1000 de africani sau arabi, macelariti poate chiar de americani, de ce nu se stie nimic si e tacere?? ASTA ERA IDEEA!!!

Pai imi permit eu sa raspund..

Parintii fondatori ai SUA, au considerat ca dreptul de a purta arma este constitutional, in baza principiului ca omul are printre altele si dreptul de a se apara singur, drept de altfel recunoscut si in legile noastre, doar ca omului nu i se ofera si mijloacele prin care ar putea face acest lucru, deci este la cheremul (sau capriciul?) agentilor de ordine.

Insa un alt considerat pentru care au considerat fundamental acest lucru, a fost acela ca "guvernul trebuie sa se teama de popor, nu invers".

Ei bine, tocmai in virtutea acestui principiu, la ora actuala se incearca sa li se ia intr-un fel sau altul dreptul americanilor de a avea arme.

De asta publicitatea in jurul unor astfel de cazuri este esentiala.

Putin conteaza cati mor de-a lungul anului in incidente si accidente care implica arme, importante sunt astfel de evenimente in baza carora se va incerca limitarea accesului legal al americanilor la arme.

Ca cel ilegal, stim f. bine, ca si drogurile - e o batalie pierduta.

In plus, se incearca manipularea cazului, astfel incat atentia sa fie deviata de la situatia morala a societatii care produce astfel de indivizi, pentru ca asta este problema de fapt, acele pistoale nu s-au descarcat singure.

Citat:

De ce vreau arma?? Pentru siguranta mea si a celor din jur! Daca la scoala din SUA profesorii aveau si ei arme, probabil l-ar fi impuscat cineva si pe criminal la timp. Sau cel putin poate ar fi redus numarul victimelor.
Da. ca in acest caz de exemplu.
Ce face o arma detinuta legal si manuita responsabil impotriva unor idioti inarmati fara doar si poate ilegal.

http://www.youtube.com/watch?v=dwrgvqlc8DA

AlinB 16.12.2012 23:53:20

Citat:

Ca sa te aperi daca e cazul.
E asa usor sa intelegi conceptul?

Citat:

De Stefal cel Mare SI Sfant ai auzit?
Proabbil nu prea iubitor de vrajmasi si bun crestin, dupa parerea ta...

Citat:

Probabil si mama, avea in casa doua arme tot din dorinta de a se simti in siguranta.
"access usor" a fost din vina parintilor.
Si unul din ei cel putin, a platit pentru asta.

De altfel in America nu e asa greu sa faci rost ilegal de o arma.

Poate ar trebui sa te indoiesti altfel: cu access la atentie, grija, iubire, parinti iubitori, o familie decenta, omora 26 persoane?

stefan florin 16.12.2012 23:56:03

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 488569)
Adulti si copii de gradinita impuscati in clasa aici in statul Connecticut unde locuiesc eu,20 de copii si 6 adulti printre care si mama criminalului care era profesoara suplinitoare la aceasta scoala. Doamne ai grija de aceste suflete nevinovate.

sa dea bunul Dumnezeu ca asemenea evenimente sa NU mai aiba loc!

Demetrius 16.12.2012 23:58:19

Citat:

... Daca la scoala din SUA profesorii aveau si ei arme, probabil l-ar fi impuscat cineva si pe criminal la timp. ...

Care ar fi fost acel timp?

Patrie si Credinta 17.12.2012 00:02:44

Citat:

prostii.

apropo, pt faza cu ''nu poti omora decat -eventual-cativa oameni''- ai auzit de bombe?

Patrie si Credinta 17.12.2012 00:06:40

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489064)
Mai ales stupid.
Ca aia cum ca de Pasti nu se mai fac avorturi.
Cam la atat se rezuma "concesiile" pe care omul le poate face lui Dumnzeu.

Apropo, ai vizitat si topicul despre dependinta de jocurile online?

stupid, dar totusi interesant.

stai linistit, nu sunt dependent.

AlinB 17.12.2012 00:45:26

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 489075)
Care ar fi fost acel timp?

Timpul dintre momentul in care intentiile lui erau evidente (probabil inca inainte sa intre in scoala) si pana s-a saturat de ucis, alegand sinuciderea.

Mihnea Dragomir 17.12.2012 01:42:32

Ca si in cazul tragediei inca si mai mari cu distrugerea unor zgarie-nori din New York, vedem si de asta data ca orice prilej este bun pentru ca cetatenilor sa li se induca ideea ca ar fi foarte bine ca guvernele sa aiba un mai mare control asupra lor.

Putini au stabilit o corelatie intre faptul ca parintii agresorului erau divortati, tatal fiind recasatorit si agresivitate. Nu armele, iubitilor, duc la agresivitate, moarte si absurd. Acolo duc viata traita cu spatele la Dumnezeu, viata dezordonata. Supraexpunerea la Baalii si Astarteele zilelor noastre, care sunt filmele de "superactiune" si jocurile video.

Arme au avut oamenii de mult. Praful de pusca e folosit din Evul Mediu (in China din Antichitate). Doar practica deschiderii focului la intemplare, doar practica aruncarii blocurilor cu tot cu locuitori in aer e noua. Regimul armelor e vechi, dar ceva s-a schimbat. Sa meditam asupra adevaratelor cauze.

MihaiG 17.12.2012 01:50:00

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 489124)
Regimul armelor e vechi, dar ceva s-a schimbat. Sa meditam asupra adevaratelor cauze.

Îhîm, am înțeles. Cauza masacrelor e divorțul. Ehei, dacă era doar o anulare a căsătoriei, evident că nu se ajungea la așa măcel.

Oare și părinții piloților de la 11 septembrie or fi fost divorțați ?

Nu vă supărați pe mine, dar acum încep să înțeleg cu adevărat zicala aia cu "cel care are în cap un ciocan vede în jur numai cuie".

Să fi folosit părinții, după nașterea lui, metoda calendarului, sigur ajungea agresorul, cel puțin fericit, dacă nu direct sfânt. Dar așa, au folosit prezervativ, și uite ce s-a întâmplat.... Ooops, am greșit ciocanul, era vorba despre alt agresor.....

AlinB 17.12.2012 01:57:53

Citat:

În prealabil postat de MihaiG (Post 489126)
Oare și părinții piloților de la 11 septembrie or fi fost divorțați ?

Nu, doar piloti amatori care au vrut sa faca si ei o mansa.
Circula vorba ca de fapt participau intr-o cursa ilegala cu premii Cine Intai Ajunge.

Mihnea Dragomir 17.12.2012 02:24:13

Citat:

Nu vă supărați pe mine, dar acum încep să înțeleg cu adevărat zicala aia cu "cel care are în cap un ciocan vede în jur numai cuie".

Dar exact despre asta este vorba. Mediile de dezinformare au un ciocan: detinerea armelor de catre civili trebuie interzisa. In vederea acestui lucru, ele trec peste orice detaliu. De exemplu, ca agresorul nu avea varsta de 21 de ani la care ar fi putut detine o arma in mod legal. "Da, dar a luat arma maica-sii" raspund celor care ridica obiectia. Numai ca acest lucru nu mai e valabil cu norvegianul, care traia intr_o tara cu regim restrictionat al armelor. Acul pricepeti care e ciocanul si care e cuiul ?

Citat:

Să fi folosit părinții, după nașterea lui, metoda calendarului, sigur ajungea agresorul, cel puțin fericit, dacă nu direct sfânt. Dar așa, au folosit prezervativ, și uite ce s-a întâmplat.... Ooops, am greșit ciocanul, era vorba despre alt agresor.....
Fara suparare, dar aici....ne aratati tuturor care este ciocanul dv...

Demetrius 17.12.2012 04:20:42

Citat:

Îhîm, am înțeles. Cauza masacrelor e divorțul.....

Ihn, ihn, n-ai inteles deloc.
Nu divortul e cauza, ci casatoria (gresita); fara casatorie (desarta, cu roade la fel) nu putea avea loc divortul.
17. Asa ca orice pom bun face roade bune, iar pomul rau face roade rele. (MT 7:17)

P.S. Imi pare rau pentru lipsa diacritice.

Yasmina 17.12.2012 10:00:36

Citat:

Ce spirit crestin?:21:
Si pe tine te-a indus in eroare numele forumului ?

philalex 17.12.2012 10:55:57

oameni nebuni....si america e vai si amar....numai secte.....si-au pierdut toti credinta pura....o lume nebuna..

celestial_pottery 17.12.2012 12:50:55

Paradoxal, aparent, dar

sunt de acord deopotriva cu fratele Mihnea si cu fratele Mihai.
Anume: Mihnea a observat perfect ca e vorba de obsesia bestiilor astoara de "conducatori" de obtinere si sporire a controlului. Mihai a observat corect ca divortul sau orice altceva legat de "cositoreala" n u are de-a face cu mecanismul. Controlul populatiei are putin de-a face cu imoralitatea sexuala a populatiei, sau doar in masura in care imoralitatea/coruptia in general (sau mai bine zi manifestarile ei vizibile, destructive) poate fi folosita ca pretext pentru blestematul terorism, pardon, minunata ordine de stat. Am zis cumva "terorism de stat"? ei, exact asta se intampla.
E ca si cu faptul ca sefii fesene si ceilalti inutili nu au fost curati de "teroristi" desi erau ditai tinta in balcon. Nu ca extinctiunea unora ca ei ar fi fost o paguba, dimpotriva. Si nici a actualilor conducatori ai marilor puteri sau chiar ai unor tarisoare mai mici... Dar trebuie sa intelegm ce este in jur in mod corect, ca sa putem reactiona corect.
Ierarhia trebuie respectata in mod absolut, doar daca este meritocrata. Altfel, liber la lupta, sa zic asa.

Hartford 23.12.2012 15:19:29

Citat:

Stai asa, exista niste reguli pentru posesorii de arme. Nu imi elibereaza permisul daca nu indeplinesc niste standarde! Bine, pana la urma depinde de mine, asa este...

Nu rastalmaci! Rectific eu intrebarea:

- daca sunt americani, de ce merita mai multa compasiune decat altii?? De ce se fac diferente? Daca mor 27 de americani, apare peste tot stirea! Daca mor 1000 de africani sau arabi, macelariti poate chiar de americani, de ce nu se stie nimic si e tacere?? ASTA ERA IDEEA!!!

De ce vreau arma?? Pentru siguranta mea si a celor din jur! Daca la scoala din SUA profesorii aveau si ei arme, probabil l-ar fi impuscat cineva si pe criminal la timp. Sau cel putin poate ar fi redus numarul victimelor.

daca sunt americani, de ce merita mai multa compasiune decat altii?? De ce se fac diferente? Daca mor 27 de americani, apare peste tot stirea! Daca mor 1000 de africani sau arabi, macelariti poate chiar de americani, de ce nu se stie nimic si e tacere?? ASTA ERA IDEEA!!!

Mai tu Raule America asta e facut din toate natiile la un loc...ma intelegi? de care americani vorbesti tu? de indienii aia vechi?ori tu nu ai facut istorie.Eu asa stiu si vad aici sint oameni din toate popoarele printre care si romani.
Craciun Fericit si sa fii sanatos.

Yasmina 25.12.2012 23:22:54

Din pacate,un alt om bolnav si dezaxat a planuit o alta odioasa crima chiar in dimineata zilei de 24 Decembrie,dand foc unor case din cartierul sau si omorand atat vecinii cat si nevinovatii pompieri care au venit prompt sa stinga focul!
http://news.yahoo.com/gunman-killed-...opstories.html

Doamne ai grija de ei,de toate aceste nevinovate victime!

Hartford 25.12.2012 23:28:15

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 490699)
Din pacate,un alt om bolnav si dezaxat a planuit o alta odioasa crima chiar in dimineata zilei de 24 Decembrie,dand foc unor case din cartierul sau si omorand atat vecinii cat si nevinovatii pompieri care au venit prompt sa stinga focul!
http://news.yahoo.com/gunman-killed-...opstories.html

Doamne ai grija de ei,de toate aceste nevinovate victime!

O fi fost saracul om bolnav ce sa zic dar e si satana care lucreaza la greu si duce oamenii la rau.
Doamne iarta-i pe cei care si-au pierdut viata.

Mihnea Dragomir 25.12.2012 23:30:49

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 490699)

Din articolul citat reiese ca si in acest caz, ca si in cel din Connecticut, ucigasul nu detinea arma in mod legal.
Mai reiese ca iesise din puscarie dupa ce o omorase pe bunica-sa cu lovituri de ciocan. Ce cauta asemenea oameni in libertate ? Inchisoarea pe viata, daca nu condamnarea la moarte este pedeapsa justa pentru astfel de psihopati antisociali. Ei sunt un pericol, iar asemenea crime au drept co-responsabil, pe langa criminal, un sistem de "justitie" care-i trimite pe criminali in libertate, in vreme ce-i supune pe oamenii cinstiti la pedepse penale sau imense despagubiri civile.

Mihnea Dragomir 25.12.2012 23:37:54

Ceea ce este comun in ambele cazuri este extrema rautate. Victimele nu par alese intamplator (ca si categorie). Intr-un caz, ucigasul isi cauta victimele printre copii. In celalalt, printre pompieri (pompierii sunt voluntari in SUA). Pare un "pas inapoi" fata de atentatul din Oklahoma, cand un fost artificier a aruncat in aer un sediu al FBI. Este un avans al, cum sa spun, caracterului diabolic al acestor crime colective.

In raport cu asemenea constatari, concluzia este ca masuri precum un mai mare control al armelor de catre politicieni, sau chiar si cresterea in severitate a politicii penale nu sunt de ajuns. Fara Dumnezeu, totul se prabuseste, ca o casa construita pe nisip.

AlinB 26.12.2012 00:05:02

Se pare ca tocmai asta NU se doreste sa se vada, impasul moral al societatii + alte probleme, se incearca deturnarea atentiei catre "gun control" - o problema delicata si cu variabile complexe pe care nu toti le intuiesc.

Yasmina 26.12.2012 00:47:26

Cine a vorbit despre arme,in mod special?Eu una nu!

Eu am prezentat o stire,punand reflectoarele pe victime.Rugati-va pt ei,sunt oameni nevinovati omorati in preajma celebrarii Nasterii Mantuitorului.
Discutiile politice nu ma intereseaza.

Si eu m-am gandit la o posibila demonizare a omului in discutie,astfel nu se poate explica atata ura pt omul de langa tine.

Yasmina 26.12.2012 01:01:13

Intradevar,asa cum spunea cineva intr-un comentariu ,toti acesti criminali au ceva in comun:sunt lasi!Creaza o lupta inegala,merg dupa oameni lipsiti de putere,neinarmati sau pun capcane.

Ora este GMT +3. Ora este acum 12:14:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.