Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   A venit vara-vine vacanta-ce fac cei singuri? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15078)

DragosP 12.06.2012 13:20:22

Citat:

În prealabil postat de philalex (Post 452253)
e fain...poti bea si o bere...cine vrea...poate merge...e fain...

E puțin post, dar în rest... e fain... poate merge...

Yasmina 12.06.2012 18:46:12

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 452264)
E puțin post, dar în rest... e fain... poate merge...

:))))))) hazliu...

maria32 14.06.2012 02:36:12

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 451661)
Alta este impresia daca treci prin parc cu o bicicleta sau cu role.
Impresia mea este ca statul(pasiv)pe o banca,singura ,mai mult deprima si transmite celorlalti ideea ca te expui spre a fi vanata,sau astepti ca cineva sa te agate.Dar daca tot vrei sa te relaxezi pe o banca,poti sta in compania unei carti,sau a unei tablete.

Plus ca nu este tocmai safe ca o femeie sa stea singura prin nu stiu ce coclauri,boscheti.Fiti mai cu luare-aminte!

subscriu! mi s-a intamplat chiar weekend-ul trecut asa ceva! sa se ia un barbat de mine pentru ca stateam singura pe banca in parc. Sotul meu se plimba cu baiatul cu bicicleta.

Iubire 14.06.2012 04:43:18

Frumos zis!

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 451431)
Desi exista zeci de mii de oameni singuri ,care la vara vor sta in casa ,ca sa fiu in tonul topicului ,si asta nu neaparat ca nu ar avea bani ,ce este cel mai ciudat este ca din zecile de mii care sunt singuri,nu se gaseste macar unul,unu singur ,cu care sa mergem undeva.
Cei singuri prefera mai bine sa stea singuri,decat sa riste sa intalneasca un necunoscut.
Desi toti ar vrea sa nu mai fie singuri....
Este ca un zid inalt ,care ne desparte de ceilalti,si ne inchide in noi insine
Cine vrea sa iasa din acest zid,trebuie sa se gandeasca nu cu cine va iesi la vara ,ci pe cine va reusi sa faca la vara sa nu se mai simta singur.

Frumos zis!

Iubire 14.06.2012 04:53:03

Da

Intr-adevar, nu e usor sa fii singur in vacanta. Eu am fost singura in vacanta anult trecut dupa ce m-am despartit. M-am alaturat unui grup. A fost o vacanta placuta, organizata de o agentie de turism. Pot spune ca a fost destul de bine, dar mi-a lipsit enorm prezenta unui partnener cu care sa impartasesc frumoasa experienta de vacanta, sa vorbesc, sa rad, sa facem poze, sa povestesc. Dar, asa a fost sa fie anul trecut. Cu ajutorul lui Dumnezeu, anul acesta nu voi mai fi singura in vacanta.

Cornel Urs 14.06.2012 10:23:01

Citat:

În prealabil postat de Iubire (Post 452762)
mi-a lipsit enorm prezenta unui partnener cu care sa impartasesc frumoasa experienta de vacanta, sa vorbesc, sa rad, sa facem poze, sa povestesc.

ati spus cuvinte frumoase, insa relatia cu partenerul se va rezuma doar la ce ati amintit: povesti, glume, poze.

The_Fallen 14.06.2012 16:05:34

Citat:

În prealabil postat de maria32 (Post 452751)
subscriu! mi s-a intamplat chiar weekend-ul trecut asa ceva! sa se ia un barbat de mine pentru ca stateam singura pe banca in parc. Sotul meu se plimba cu baiatul cu bicicleta.

Mi se pare normal, atata timp cat nu a fost obraznic sau agresiv.

Annyta 14.06.2012 16:09:00

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 452830)

Normal?! De ce?

Cornel Urs 15.06.2012 11:32:49

Citat:

În prealabil postat de The_Fallen (Post 452830)

doamna "maria32" a spus: "s-a luat de mine", prin asta oricine intelege un comportament nepotrivit !

alisima 15.06.2012 21:37:08

Invitatie!

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 451431)
Desi exista zeci de mii de oameni singuri ,care la vara vor sta in casa ,ca sa fiu in tonul topicului ,si asta nu neaparat ca nu ar avea bani ,ce este cel mai ciudat este ca din zecile de mii care sunt singuri,nu se gaseste macar unul,unu singur ,cu care sa mergem undeva.
Cei singuri prefera mai bine sa stea singuri,decat sa riste sa intalneasca un necunoscut.
Desi toti ar vrea sa nu mai fie singuri....
Este ca un zid inalt ,care ne desparte de ceilalti,si ne inchide in noi insine
Cine vrea sa iasa din acest zid,trebuie sa se gandeasca nu cu cine va iesi la vara ,ci pe cine va reusi sa faca la vara sa nu se mai simta singur.

Veniti in "dulcea" noastra Bucovina...eu va astept cu drag! Eminescu e la cativa pasi distanta...!

Theodor_de_Mopsuestia 15.06.2012 23:04:34

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 451658)
La 17-18 ani,adolescentii ar trebui sa faca vacantele cu parintii,si nu singuri,asa ca pica din discutie exemplul tau.Sau daca vor sa mearga cu prietenul/prietena la varsta asta,sa fie insotiti de parinti.

Sincer nu inteleg ce vrei sa spui cu"sa iei pe cine apuci"???La ce te referi?
Nu ai prieteni buni?Nu ai rude cu care sa ai o relatie stransa?Cu care sa fii bucuros sa petreci o vacanta?E chiar vorba de"oricine"?Ii iei la intamplare,de pe strada?
Cred ca este trist sa nu ai prieteni,sa nu socializezi si cu alte fiinte...

Aceasta nu e regula,sa stii ca si in urma cu ceva timp cand eram de 20+ nu-mi faceam probleme cu cine merg in vacanta,ci imi faceam planurile dinainte,fie ma duceam sa vizitez prietene in Cluj,Brasov sau plecam impreuna cu colegii de serviciu intr-o excursie scurta de 1-2 zile la munte,la mare chiar si la tara.Mergeam si alaturi de cei casatoriti sau "cuplati" fara probleme;singuratatea nu este un handicap sau o boala,este starea primordiala a omului!!!

Niciodata singuratatea nu mi-a pus piedici in petrecerea timpului liber,ba chiar mi-a conferit toata libertatea din lume.

Poate ca altele sa fie cauzele pt care sa nu poti sa-ti permiti o vacanta,in tot cazul nu lipsa companiei,sa fim seriosi,treceti peste!

Magistral, sora Yasmina!

Raoul 16.06.2012 04:24:38

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 452831)
Normal?! De ce?

Din moment ce un baiat vede o fata singura,e normal sa-si incerce "norocul" cum se spune. Ce vreti,sa citeasca in stele daca respectiva e singura sau nu? Asa cum s-ar mai cunoaste oamenii??

Annyta 16.06.2012 11:15:39

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 453077)
Din moment ce un baiat vede o fata singura,e normal sa-si incerce "norocul" cum se spune. Ce vreti,sa citeasca in stele daca respectiva e singura sau nu? Asa cum s-ar mai cunoaste oamenii??

Ai dreptate că e mai firesc ca băiatul să ia inițiativa în a face cunoștință cu o fată, dar exprimarea Mariei ("s-a luat de mine") sugerează că băiatul/ bărbatul respectiv nu i s-a adresat potrivit. Apoi, mi se pare puțin probabil să te împrietenești cu necunoscuți în parc, în sensul de a stabili o legătură de durată. Mai degrabă într-un grup, la un curs, poate la un spectacol (cel puțin știi că ai ceva în comun cu acea persoană: ești interesat de evenimentul artistic respectiv), poate într-o excursie sau într-un pelerinaj...
Zic și eu...

Yasmina 16.06.2012 11:35:10

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 453092)
Ai dreptate ca e mai firesc ca băiatul să ia inițiativa în a face cunoștință cu o fată, dar exprimarea Mariei ("s-a luat de mine") sugerează că băiatul/ bărbatul respectiv nu i s-a adresat potrivit. Apoi, mi se pare puțin probabil să te împrietenești cu necunoscuți în parc, în sensul de a stabili o legătură de durată. Mai degrabă într-un grup, la un curs, poate la un spectacol (cel puțin știi că ai ceva în comun cu acea persoană: ești interesat de evenimentul artistic respectiv), poate într-o excursie sau într-un pelerinaj...
Zic și eu...

Pai ziceti bine dvs!
A te lua de o femeie singura pana la urma nu este elegant;aceste grosolanii apartin altei clase,de aceea exista mereu dezavantajul ca femeie sa fii abordata in proportie mai mare de catre golani,care trec direct la obiect!
Apoi nu orice femeie singura momentan,poate reprezenta o"prada",drept dovada este doamna Maria32,al carei sot era prin preajma!
De aceea aceste manevre sa fac subtil si cu clasa,la intalniri cu prietenii ,reuniuni ,evenimente -unde oamenii au ocazia sa se prezinte,sa socializeze ,eventual se observa ca sunt insotiti de soti/sotii,deci se pot evita gafele!

Raoul 16.06.2012 13:24:41

Citat:

În prealabil postat de Annyta (Post 453092)
Ai dreptate că e mai firesc ca băiatul să ia inițiativa în a face cunoștință cu o fată, dar exprimarea Mariei ("s-a luat de mine") sugerează că băiatul/ bărbatul respectiv nu i s-a adresat potrivit. Apoi, mi se pare puțin probabil să te împrietenești cu necunoscuți în parc, în sensul de a stabili o legătură de durată. Mai degrabă într-un grup, la un curs, poate la un spectacol (cel puțin știi că ai ceva în comun cu acea persoană: ești interesat de evenimentul artistic respectiv), poate într-o excursie sau într-un pelerinaj...
Zic și eu...

Stii cum e,toate fetele zic "s-a luat de mine". Nu cred ca a fost violent sau neaparat a vorbit urat,poate CEL MULT o abordare de prost gust,caterinca ieftina etc. Ca pana la urma daca o fata nu are pe nimeni si trece un baiat frumos... mai ca-l abordeaza ea. Asa ca nu cred ca individul respectiv stia. Si o fata cand pune ochii pe cineva nu o prea mai intereseaza nici daca respectivul mai are o relatie,asa ca nu mai generalizati ca daca stau bine sa ma gandesc femeile au distrus mai multe relatii decat barbatii. Dar nu despre asta e vorba aici. Mie daca imi place o fata ce sa fac,sa stau ca prostu si sa astept sa vina ea? Adica ea ar trebui sa "citeasca" cum ca si eu sunt liber,nu? Aveti o conceptie mult prea stricta sa spun asa.

Yasmina 16.06.2012 23:41:16

Toate fetele zice(sic) ca "s-a luat de mine"...mda...

Exista o distinctie clara intre:
1.a te lua de cineva
2.a intra in vorba cu cineva

Prima expresie denota unilateritatea actiunii-numai o parte participa,in timp ce cealalta nu vrea sa se implice,trateaza cu refuz,iritare.A te lua de cineva denota agresiune,uneori violenta.
In a doua fraza,participarea exista din partea celor doua parti,se intra in conversatie,se discuta,deci exista o actiune din ambele planuri,avand acordul celeilalte persoane.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:38:10.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.