![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Frumos zis!
Citat:
Frumos zis! |
Da
Intr-adevar, nu e usor sa fii singur in vacanta. Eu am fost singura in vacanta anult trecut dupa ce m-am despartit. M-am alaturat unui grup. A fost o vacanta placuta, organizata de o agentie de turism. Pot spune ca a fost destul de bine, dar mi-a lipsit enorm prezenta unui partnener cu care sa impartasesc frumoasa experienta de vacanta, sa vorbesc, sa rad, sa facem poze, sa povestesc. Dar, asa a fost sa fie anul trecut. Cu ajutorul lui Dumnezeu, anul acesta nu voi mai fi singura in vacanta.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Invitatie!
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Zic și eu... |
Citat:
Pai ziceti bine dvs! A te lua de o femeie singura pana la urma nu este elegant;aceste grosolanii apartin altei clase,de aceea exista mereu dezavantajul ca femeie sa fii abordata in proportie mai mare de catre golani,care trec direct la obiect! Apoi nu orice femeie singura momentan,poate reprezenta o"prada",drept dovada este doamna Maria32,al carei sot era prin preajma! De aceea aceste manevre sa fac subtil si cu clasa,la intalniri cu prietenii ,reuniuni ,evenimente -unde oamenii au ocazia sa se prezinte,sa socializeze ,eventual se observa ca sunt insotiti de soti/sotii,deci se pot evita gafele! |
Citat:
|
Toate fetele zice(sic) ca "s-a luat de mine"...mda...
Exista o distinctie clara intre: 1.a te lua de cineva 2.a intra in vorba cu cineva Prima expresie denota unilateritatea actiunii-numai o parte participa,in timp ce cealalta nu vrea sa se implice,trateaza cu refuz,iritare.A te lua de cineva denota agresiune,uneori violenta. In a doua fraza,participarea exista din partea celor doua parti,se intra in conversatie,se discuta,deci exista o actiune din ambele planuri,avand acordul celeilalte persoane. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:38:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.