![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Luca Cap.9 4. Și în orice casă veți intra, acolo să rămâneți și de acolo să plecați. 5. Și câți nu vă vor primi, ieșind din acea cetate scuturați praful de pe picioarele voastre, spre mărturie împotriva lor. Acum sa nu intelegi adlitteram Scriptura ca si protestantii , ca daca nu esti primit in casa, sa scuturi praful de pe picioare, ca se refera clar la invatatura crestina si nu la vizite. |
Citat:
|
Citat:
Acum am citit un raspuns adresat lui iustin 10 si sincer am zambit. pai daca suntem neluminati si ne cunosti bine, de ce mai stai de vorba cu noi, ca sa te intuneci? Tu numai ne aduci critici, poate si noi asteptam altceva de la tine care spui ca esti un crestin ortodox. Doar ne judeci! |
Citat:
Cauta-le. |
Citat:
|
Citat:
Toti suntem pacatosi si toti avem nevoie de mantuire. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
hai da jos masca. fii cinstit daca esti om bun. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Poti incepe: Doamne iarta-ma. Doamne ajuta-ma. Doamne miluieste-ma. Doamne Iisuse.... Chair poti face asta mereu in gand, incontinuu, fara oprire chiar si cand lucri sin atunci sufletul se va linisti si pacea va intra in inima ta. |
Citat:
|
Citat:
Pana acum am crezut ca te joci cu noi. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca ai fost dat afara, nu te necaji, ai intrat din nou , incearca sa fi altfel decat prima data ca sa nu mai ajungi sa fi dat afara. Ai uitat de nuntasul care a fost dat afara de la nunta ca nu a avut haina de nunta? |
Citat:
|
pai depinde cit asimilam fiecare in el, noi toti formam crestinismul ..unii se ridica la inalte profunzimi (putini) altii in genunchi si altii asa mai pe coate..oare cite religii din lume pot spune ca au numai unul si unul , pina si intre cei 12 era unul asa mai razboinic si mai nerabdator din fire..
daca gasesti tu o alernativa mai convenabila tie mergi acolo vezi cum e, care sau daca e o asa mare diferenta si apoi tragi linie si faci socoteala..cauta si vei gasi ..cercetaeza toate si pastreaza ce e bun,.. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Sa ma iertati, dar, eu nu inteleg postarile lui "'guru".
Replici scurte si taioase din partea lui....nu inteleg ce doreste de fapt! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:16:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.