![]() |
o MICA corectie pe text....
Citat:
|
Citat:
Sa dea Bunul Dumnezeu sa se refaca si sa fie linga copilasii lui fiindca are mare nevoie de el. |
Citat:
|
Citat:
In privinta spuselor Parintelui Cleopa,cu toata consideratia,daca s-ar intimpla sa vad un preot beat intr-un sant,as da fuga in imprejurimi sa-i mai iau o cinzeaca(glumeam,evident.Macabru...)...Cit despre sarutatul miinii ,sint destui cei carora sa le purtam respectul cuvenit.Care se nevoiesc in post si rugaciune,nu in numaratul carafelor.Chestiunea cu HARUL ...eu zic ca tre' sa fim ceva mai atenti . Toate bune! |
Dumnezeu il ajuta , sa speram ca va realiza odata si odata ajutorul dat ! S-a trezit din coma indusa si a vorbit , a intrebat de copii . Slava lui Dumnezeu pentru toate !+
|
scurta precizare !
Citat:
Cei care sunt mai avansati in viata duhovniceasca si nu fac aproape nimic din viata lor laica sau duhovniceasca fara binecuvintarea duhovnicului stiu care este reala valoare a acestei atitudini. Atunci, sensul sau semnificatia acestora este ca saruta mina care-l binecuvinteaza, ca semn de multumire, smerenie si respect ! Ceilalti sunt de inteles de ce se opresc in sofismele ispititorului motivind pt. asistenta tot felul de ,,neintelesuri"! Cit despre batrinul Cleopa ... stie el ce zicea ! |
Citat:
Dar nu asta este important pe acest forum! Important este sa zicem adevarul chiar daca pe unii ii supara. @Antoradoi: Te rog sa te mai documentezi in privinta Tainei Preotiei. Doamne ajuta! |
Dumnezeu sa-i dea sanatate lui Serban Huidu!
Indiferent care a fost cauza accidentului, Serban ramane unul dintre putinii romani care spun direct multe adevaruri greu de digerat pt unii. |
La multi ani Norvegia ! :-)
Citat:
|
Citat:
Am corectat cu o intentie buna, chiar daca a sunat probabil prea sec... |
Vesti bune!
Mihai Gainusa, partenerul lui Serban Huidu in emisiunea "Cronica Carcotasilor", sustine ca Huidu da semne de revenire.
Gainusa a plecat in Austria imediat dupa ce a aflat de accidentul de schi al lui Serban. "Carcotasul" a intrat cu schiurile intr-un sant ud si a cazut de pe partie, lovindu-se de copaci. "Medicii i-au scos tubul si a inceput, incet-incet, sa isi revina. Nu a putut deschide ochii, fiind evident toropit de efectul sedativelor, dar a recunoscut-o pe Cristina, sotia lui. I-a strans si i-a sarutat mana. M-a recunoscut si pe mine. Eu am incercat niste glumite, sperand sa ii smulg un zambet. I-am spus "dans bebeluselor" si sa se lase de schi si sa se apuce de vin fiert", a declarat Mihai Gainusa pentru Gandul.info. Medicii austrieci si-au exprimat optimismul ieri, in cadrul unei conferinte de presa, cand au anuntat ca astazi Serban Huidu va iesi din coma indusa artificial. "Medicii sunt foarte optimisti in ceea ce priveste starea lui de sanatate. Din cate am inteles, este posibil sa existe ceva probleme cu recuperarea, deoarece ea va dura cateva saptamani. Cand am venit aici ma asteptam sa arate mai rau. Insa l-am vazut si nu are decat o vanataie pe frunte. In rest era OK. A avut noroc cu casca", a declarat Mihai Gainusa, citat de EVZ.ro. Florin Huidu, tatal lui Serban, a declarat ca pasiunea pentru schi a carcotasului a fost mostenita in familie. “Cand copiii erau mai mici, mergeam cu familia la munte, la Sinaia si la Predeal. Baietii mei au mostenit de la mine microbul vitezei. In tinerete, si eu eram ca o sageata pe partie. Serban e ca mine, iar Vlad accelereaza motorul”, a declarat Florin Huidu, pentru Libertatea.ro. |
Astazi la cronica carcotasilor, chiar acum, s-a difuzat o mica sceneta in care era ironizata biserica, pe baza stirii cu spalatoria infiintata de Biserica ortodoxa. M-a durut privind sceneta, iar cuvintele rostite de Huidu au fost ......
Nimic nu e intamplator pe lumea asta. Sa dea Dumnezeu sa se recupereze cat mai repede. Si simt ca niciodata Huidu nu va mai pacatui ridiculizand ortodoxia si crestinismul. Banuiesc ca filmarile au fost facute inainte de craciun. |
Citat:
|
Citat:
|
Ma bucur ca isi revina.Dumnezeu sa il ajute si sa ne ajute PE TOTI!
|
Acum e sanatos, din cate am aflat!
|
Nu inteleg de ce unii cred ca pe Huidu l-a pedepsit Dumnezeu acum la schi, pentru prestatia lui de la Cronica Carcotasilor...
De ce nu ganditi invers? Ca necuratul si-a bagat coada si l-a aruncat de pe partie, iar bunul Dumnezeu l-a salvat!!! |
Citat:
Dar a fost asa de contradictoriu. Pe un post de televiziune se anunta starea lui de sanatate si pe alt post de televiziune in acelasi timp Huidu ridiculiza ortodoxia. Este asta ironia sortii? Sustin in continuare ca nimic nu e intamplator pe acest pamant. |
Citat:
|
Necuratul isi baga coada absolut peste tot , si la parintii imbunatatiti chiar, numai ca isbinda lui nu este ubicuitara !
|
Citat:
si nu e prima editie a cronicii in care sunt ricularizati slujitorii altarului si slujbele. Domnul sa ne ierte si sa-l lumineze! poate ca a inteles ceva din acesta experienta! |
Nici eu nu gust glumele lor deplasate si bataia de joc fata de alti colegi din TV!
Citat:
Nici eu nu gust glumele lor deplasate si bataia de joc fata de alti colegi din TV care in aceste zile erau ingrijorati sincer de sanatatea lui! La inceput emisiunea avea alte subiecte, mai permisibile... Acum a derapat........... Aseara, intr-o emisiune la TV, un invitat (Florian Bichir cred ca se numeste) spunea ca ultima emisiune a carcotasilor s-a incheiat cu o sceneta in care era ridiculizat, sau oricum batjocorit, Domnul Iisus. Oare nu s-au gandit ca nu e voie sa faca asa ceva? Poate or invata ceva din "intamplarea" asta! |
Citat:
Iisus a fost batjocorit de oameni si a patimit de la ei mult mai multe si mare rele si i-a iertat pe toti si a murit pe Cruce pentru ei. De ce tinem neaparat sa credem ca Dumnezeu are o latura negativa,razbunatoare,rea dar "corecta" in vizunea noastra de oameni ? Noi suntem cu totii LIMITATI. De ce nu putem percepe ca Dumnezeu e NUMAI IUBIRE si nu are limite in aceasta iubire de oameni a Lui, mai presus de puterea noastra de intelegere???? E si asta o varianta ,nu?? |
Poate nu m-am exprimat bine
Citat:
Nu e bine sa batjocoresti mereu pe cineva, cu atat mai mult cele sfinte. |
Citat:
Si daca tot veni vorba,ma bucur ca nu ai gandit asa:-) |
Citat:
cand fiul greseste si parintele ii aplica una inseamna ca se razbuna pe el?sau ca parintele e rau? nu , fiul o primeste spre indreptare. dar a denigra cele sfinta e o insulta la adresa Celui Sfant;iar Dumnezeu nu se lasa batjocorit! dar cel mai important :el nu pedepseste ca sa se razbune, ci ca sa indrepte cel care a gresit! iubirea inseamna binele aproapelui, csub toate aspectele lui:nu poti spune ca iti iubesti copilul dar il lasi sa faca cate rele ii trec prin minte. |
Dumnezeu e NUMAI IUBIRE, dar cand omul se rataceste pe sine si mai face si multe alte victime colaterale, tot din iubire, dar pentru viitoarele victime, Dumnezeu mai da de pamant (sau de copac) cu cate un "jmeker", incercand in felul Lui sa creioneze mesaje si altora.
|
Citat:
Am mai spus o data tot cu ocazia subiectului Huidu : Ce mesaj sa intelegem cand preotul X cu fiul sau tot preot (a fost un topic deschis pe tema asta) au murit in accident de masina? Erau mai "jmekeri" ca Huidu?????Ce crezi tu ca a vrut sa creioneze Dumnezeu cand cei doi au murit si Huidu traieste si isi revine spectaculos?? |
Citat:
si da, poate ca Dumnezeu voia o lectie, dar nu pentru toata lumea, si chiar sunt convinsa ca a primit-o cine trebuie. sa ii fie spre indreptare... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:59:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.