![]() |
Citat:
|
salut,konijiro
Citat:
iti doresc numa bn |
Citat:
|
salut,konijiro
[quote=konijiro;310217]Evident ca nivelul tau de cunostinte, ideile si deciziile tale nu imi afacteaza viata. Dar esti prezent pe acest thread discutand despre aceste lucruri, deci e perfect normal (si de asteptat) ca cei cu care discuti sa aiba o parere despre ceea ce scrii, nu crezi?[/QUOT
da,si sa-mi spuna ca nu am logica si multe altele.considerand ca nu ai cu cine discuta ar fi mai bine sa ma ignori |
Citat:
|
salut,konijiro
Citat:
logic, este ca un bolnav de sida sa moara?unii ar spune da,altii ar spune nu |
Citat:
Citat:
Daca te referi la daca e drept/nedrept sa moara, asta e cu totul altceva, si nu prea tine de logica, in viziunea mea. Explica un pic mai in amanunt ce vroiai sa zici. |
salut,konijiro
Citat:
|
Citat:
Intr-adevar, cuvantul "logic" e folosit de multe ori gresit, in sprijinul multor afirmatii care nu au de a face cu logica (de exemplu, cele bazate pe factori emotionali). Logica este cat se poate de standardizata, de aceea e cat se poate de clar ce e logic si ce e ilogic. De pilda, cand intr-o discutie, se foloseste un argument gresit dpdv logic, el nu poate fi corect. Uite aici o lista de argumente ilogice: http://www.don-lindsay-archive.org/s...arguments.html |
salut,konijiro
Citat:
|
Citat:
Biblia, in mare parte, vine in contradictie cu realitatea, asa cum este ea cunoscuta astazi, ca rezultat al progresului stiintific al ultimilor 300 de ani. Cum as putea sa cred ca o asemenea carte, plina de inadvertente, contradictii si greseli, e inspirata de un zeu perfect, mult superior omului? Citat:
Citat:
Deci da, poti sa crezi ca religia/credinta ta sunt logice, asta nu inseamna ca si sunt. |
salut,konijiro
Citat:
|
Citat:
|
salut,ai2
Citat:
spui in finalul postarii tale, ca doar asa putem evolua.posibil.tehnologic,omul a evoluat, dar moral, omul este in involutie, parerea me. |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sau poate ar trebui sa-ti aduc aminte de lumina sfanta adusa de la Ierusalim? Daca luam expresia "fara niciun D-zeu" la figurat, atunci sunt de acord cu tine! |
salut,konijiro
Citat:
konijiro,raman la parerea mea referitor la involutie iar ca timpurile de astazi sunt cele mai morale din istoria omenirii da-mi voie sa-ti spun ca nu sunt de acord cu tine.este moral sa fie razboi?cate razboaie au fost in ultima suta de ani? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
In plus, iti atrag atentia ca razboaiele nu sunt intotdeauna imorale (de exemplu, cele de independenta, ca cel al Romaniei, din 1877). Uneori, nu se poate altfel. Dar daca tot ai adus vorba de razboaie, razboaiele din era moderna au ucis proportional mai putini oameni decat cele din trecut. |
salut,dumitru73
Citat:
|
Citat:
Si inainte sa imi spui despre respectarea dogmelor religioase, iti atrag atentia ca cele mai multe dintre ele nu au nimic de a face cu moralitatea. |
salut,konijiro
Citat:
konijiro,moralitatea trebe inteleasa si pusa in practica de toti oamenii,altfel cei moral ptr.mine poate fi imoral ptr.tine. cinstit,bun,curajos>>>calitati ale psihicului=moral si daca un razboi, omoara mai putini oameni decat alt razboi sa inteleg ca e moral |
salut,konijiro
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Se vede ca standardul moral mai evolueaza pe parcursul istoriei omenirii,iar Dumnezeu a uitat sa-l mai actualizeze... |
Citat:
Citat:
Inca astept sa explici, in amanunt, de ce in trecut oamenii erau mai morali decat acum. Citat:
Si oricum, nici poruncile mentionate mai sus nu au caracter absolut. Mai ales a sasea. |
Citat:
care perioada de inceput? ipotetica perioada a raiului pe Pamant? |
Citat:
care perioada de inceput? ipotetica perioada a raiului pe Pamant? |
salut,konijiro
Citat:
involutie:caderea omului in pacat. |
Citat:
|
Citat:
|
salut,preamultadezbinare
Citat:
o intrebare:daca tu ai fi dumnezeu,ai da socoata la leut,creatiei tale?daca nu crezi in existenta lui dumnezeu,de ce te chinui sa-i explici unui care crede,inexistenta lui dumnezeu? |
salut,dumitru73
Citat:
|
Citat:
E evident ca ori nu te intereseaza o discutie serioasa, ori nu esti capabil sa explici ce vrei sa spui. O seara buna. |
salut,konijiro
Citat:
verifica postarea 63,bineinteles daca doresti, acolo am scris de moralitate. |
Citat:
|
salut,dumitru73
Citat:
|
Citat:
vad ca nu poti sa porti o discutie cu cei ce nu-ti dau dreptate si atunci o dai in mistouri. |
salut,dumitru73
Citat:
nu stiu care din noi doi face misto |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:35:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.