Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Familie VS Servici (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9789)

forfota 18.06.2010 18:42:08

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 260578)
...iar dacă există ceva ce nu avem, înseamnă că de fapt nu avem nevoie.

Cu creștinească iubire,
M.D.

Iata intelepciunea...

lore86 18.06.2010 20:16:43

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 260578)
, iar dacă există ceva ce nu avem, înseamnă că de fapt nu avem nevoie.

Cu creștinească iubire,
M.D.

foarte frumos spus, iata o intelegere a voii lui Dumnezeu

lore86 18.06.2010 20:17:46

Citat:

În prealabil postat de forfota (Post 260580)
Iata intelepciunea...

ups...
am postat ca raspuns la acelasi msg
se pare ca eram pe aceeasi lungime de unde...

Mirela0110 19.06.2010 11:09:07

:)

Va multumesc pentru raspunsuri. Nu va certati, ca ultimul lucru care mi l-as dori e sa creez discutii pe o tema care e preocuparea mea de cateva saptamani, luni incoace. Si pe mine m-a incercat necredinta de foarte multe ori, dar cand ma uit acum in urma totul ce mi s-a intamplat bun sau rau are un anumit sens. Eu imi doresc foarte mult copii, dar sa si am sa le ofer cat se poate de multe. Nici prea multe, ca strica, eu una pot spune ca nu mi-a lipsit niciodata nimic material, am avut strictul necesar si poate chiar mai mult... merg cu speranta inainte ca totul va fi bine. Doamne ajuta .

Mirela0110 19.06.2010 11:42:05

cat despre femeile care fac copii doar ca sa traisca de pe urma lor, din alocatiile lor, sau is prea inapoiate mintal ca sa gandeasca ca nu iti poti bate joc cu viata unui copil, nici nu mai zic. eu vreau multi copii, dar nici 10 cum fac unele (adica nu m-as supara sa iasa dintr-o data 10, ups, asta e...) dar ca sa ii fac cu buna stiinta... doar daca as avea banii unui parlamentar....eu as vrea sa mai fie macar unu cat de curand ar da Dumnzeu....acum, de ar da...ca nu intotdeauna voia Lui e ca a noastra si oricum El stie ce e mai bine pentru noi.

SebastianD 19.06.2010 18:16:17

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 260567)
Măi hulitorule, adică tu Îl contrazici pe Iisus când zice să nu avem grija celor materiale? Păi tu discreditezi așa când ai chef Sfânta Scriptură?

Am văzut că ai tendința de a huli Sfânta Scriptură. Rătăcitule, doar hule scoți pe gură! Te numeri printre rătăciții ce caută soluții materiale. Nu există soluții materiale. Nimic din aceste deșertăciuni nu contează. Îl avem pe Dumnezeu și asta e tot ce contează.

Dar ce să te aștepți să înțeleagă un sectant sau pseudo-creștin precum mătăluță...

ti-ai dat arama pe fata .... vezi ca dai in cealalta extrema -> te indobitocesti grav .

colaps 19.06.2010 18:52:00

Citat:

În prealabil postat de SebastianD (Post 260830)
ti-ai dat arama pe fata .... vezi ca dai in cealalta extrema -> te indobitocesti grav .

Scuză-mă, câteodată mă mai enervez și eu...

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:52:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.