![]() |
Dumnezeu sa-l intareasca si sa-l insanatoseasca pe Dionisie! Il voi pomeni la rugaciune!
|
Citat:
|
Sf. Dionisie Exigul sa-l ocroteasca, iar Bunul Dumnezeu sanatate trupeasca si sufleteasca sa ii daruiasca!
|
Domnul IIsus si Maica Sa sa-l invaluiasca in Sfanta Sa Iubire.
|
Domnul sa-l ocroteasca pe robul sau Dionisie!
|
Sincer, simplu si din inima. Ce frumos!
Doamne-ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Preasfanta Stapana, de Dumnezeu Nascatoare multumire si lauda ti-aducem Tie si neobositilor Sfinti. Operatia, pana in acest moment, este un succes. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de tata si chiar si de mine (surprize, una mai frumoasa decat cealalta, momente care m-au facut sa simt cata bucurie si emotie aduce comuniunea in bine). Imi este foarte greu sa gasesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima recunostinta. V-am simtit aproape. Si asta e foarte greu de descris. Acum este randul meu sa ma rog pentru fratiile voastre. Dumnezeu sa va rasplateasca gandurile si gesturile calde cu care l-ati primit pe tata in inimile fratiilor voastre. Cu tot dragul, Doamne-ajuta! |
Ma bucur tare mult ca Dumnezeu a mai facut o minune! Sanatate sa va daruiasca! :53:
|
Doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Doamne Iisuse Hristoase ,Dumnezeul nostru, fii cu robul tau ,Dionisie care fiind in suferinta nu-si poate ridica ochii spre Tine cerand indurare, daruieste-i Doamne vindecare , ridica-l din patul durerii, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor Tai!
|
Ma bucur sa aud ca operatia a decurs bine.Multa sanatate si de aici inainte! Dumnezeu si Maica Domnului sa il ocroteasca in continuare pe tatal tau.
|
Si eu ma bucur! Dumnezeu sa va mantuiasca!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:00:45. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.