Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9145)

eodor nastasa 12.04.2010 00:46:20

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233716)
"Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul și toate cele dinlăuntrul meu, numele cel sfânt al Lui.
Binecuvintează, suflete al meu, pe Domnul și nu uita toate răsplătirile Lui.
Pe Cel ce curățește toate fărădelegile tale, pe Cel ce vindecă toate bolile tale;
Pe Cel ce izbăvește din stricăciune viața ta, pe Cel ce te încununează cu milă și cu îndurări;
Pe Cel ce umple de bunătăți pofta ta; înnoi-se-vor ca ale vulturului tinerețile tale."

Ce, vrei sa spui ca tu esti batran? ;)

Amin. Amin. Amin.

tigerAvalo9 12.04.2010 01:01:34

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 233713)
Aline, iar te-ai aprins...Ma intreb de unde ai atata energie...poate ca esti tanar si de aia...

Dar cand nu se aprinde el?HA!Dar nu isi da seama ca frige impotriva propriei lui persoane.

AlinB 12.04.2010 01:51:33

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 233724)
Dar cand nu se aprinde el?HA!Dar nu isi da seama ca frige impotriva propriei lui persoane.

"frige"?

Daca e impotriva propriei mele persoane nu stiu de ce te-ai iritat tocmai tu si amicul conspirationist..

eodor nastasa 12.04.2010 02:21:51

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233742)
"frige"?

Daca e impotriva propriei mele persoane nu stiu de ce te-ai iritat tocmai tu si amicul conspirationist..

Raspuns gresit. Amicul conspirationist nu s-a iritat, s-a intristat:20:

AlinB 12.04.2010 02:35:46

Da, sunt foarte trist.

Cum drama unor oameni da unora ocazia sa arate ce destepti sunt ca pot bate campii la nesfarsit despre ceva care nu stiu nimic concret.

eodor nastasa 12.04.2010 02:41:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233756)
Da, sunt foarte trist.

Cum drama unor oameni da unora ocazia sa arate ce destepti sunt ca pot bate campii la nesfarsit despre ceva care nu stiu nimic concret.

Raspuns gresit. Amicul conspirationist(adica eu) nu s-a iritat, s-a intristat:20:.

Mergi la tema cu "avionul prabusit" si vezi ca s-ar putea sa am habar de ceva...

AlinB 12.04.2010 02:44:09

Ar fi pacat sa stricam topicul cela, nu ca n-ai fi facut deja un pas in directia asta.

Incearca aici, asta e dedicat aspectului conspirationist al problemei.

Astept demonstratiile, mai putin "argumente" de genul "si daca am dreptate?"

Si asta nu pentru ca timpul meu n-are valoare, dar fiecare om merita o sansa sau chiar mai multe, de a se face inteles, nu?

eodor nastasa 12.04.2010 02:55:02

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233761)
Ar fi pacat sa stricam topicul cela, nu ca n-ai fi facut deja un pas in directia asta.

Incearca aici, asta e dedicat aspectului conspirationist al problemei.

Astept demonstratiile, mai putin "argumente" de genul "si daca am dreptate?"

Si asta nu pentru ca timpul meu n-are valoare, dar fiecare merita o sansa sau chiar mai multe, nu?

Argument, pai, aeroportul are in dotare printre altele si un radar(care functiona) de joasa altitudine, radar care transmite in timp real date spre/dinspre aeronava "venita la aterizare", date cu privire la altitudine, viteza, unghi etc. S-a declarat oficial ca aeronava nu prezenta defectiuni, in acest caz ramane versiunea cu "bajbaiala" pilotului (potrivit cu declaratiile martorilor oculari), deci, se naste(in mod firesc) intrebarea : de ce "bajbaia" pilotul ?

Posiblitatea "defectarii" pilotului exista, dar echipajul era compus din mai multi membri, care oricand puteau inlocui pilotul "defectat". Asa ca...

Nu te mai retin avand in vedere ca timpul d-tale este pretios, si, iti multumesc ca mi-ai oferit inca o sansa...:8:

AlinB 12.04.2010 03:30:54

Cred ca la asta nu te-ai gandit:

http://www.ziare.com/international/r...-video-1008692

eodor nastasa 12.04.2010 03:45:49

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 233765)

Acum cine crede ce scrie in toate fituicile ?

Cred ca ar trebui sa stii ca acelasi aparat a mai aterizat in Rusia cu/fara compatibilitate intre sisteme. Vorbeam de radarul cu pricina care n'are nici o legatura cu "sistemul" rusilor/polonezilor de aterizare, tocmai de aia exista radarul ca in caz de necompatibilitate...Potrivit declaratiei, putem spune ca, nici un avion vest-european(sau compatibil cu vestul) nu mai aterizeaza(a mai aterizat) pe teritoriul Rusiei, lipsa de compatibilitate...A, si inca ceva, aeroportul era unul militar...Deci imi suna a brodeala...si nu numai mie...:22:

Presupunand ca pilotul/pilotii polonezi nu erau surzi/muti, pentru ca orbi cica erau din cauza cetii, cred ca putea "dialoga" cu turnul de control asa incat sa poata ateriza in "orb".(cred ca suntem de acord cu faptul ca nu erau niste novici in ale pilotajului)

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:58:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.