cristiboss56 |
20.01.2007 11:18:21 |
Citat:
În prealabil postat de Violeta
Oare imi poate reda cineva speranta ca voi gasi baiatul potrivit-crestinul potrivit-jumatatea mea?Ca eu tot astept de ceva vreme...:(...mi s- spus sa am incredere in Dumnezeu ca mi-l va da la momentul oportun.O.k.,dar intre timp sunt diversi paraziti de care te poti atasa si e atat de greu sa-ti pastrezi curatia sufleteasca si trupeasca...Si sa-mi spuna cineva-oricine-ca nu-ti vine greu cand vezi atatea cupluri de sarbatori!
|
Draga Violeta, daca intradevar il iubesti pe bunul Dumnezeu, inseamna ca ai incredere in El si in puterea Lui fara margini. Nu esti nici singura si probabil nici ultima in astfel de situatie. Timpul le rezolva pe toate. Gindeste-te ca pasul pe care ti-l doresti sa-l faci este cel mai important in existenta noastra. Trebuie mult discernamint, intuitie si multa multa dragoste. Cind inima(sufletul) iti va spune ceva in acest sens , atunci totul va fi in regula. Sa nu cazi niciodata impulsului de moment. Atunci cind va veni clipa, in tine va avea loc o schimbare unica in felul ei , precedata de o premonitie in acest sens. Toate acestea trebuie legate strins de credinta in bunul Dumnezeu, rugaciuni, post si dute neaparat saptaminal la slujba de SF. MASLU. Neaparat! DUMNEZEU SA-TI LUMINEZE CALEA ! +
|