![]() |
simion
te rog frumos isus hristos damil o sansa la florina ca o iubesc cu adevara numai ea gandesc mai mult o iubesc foarte adevara cu sincertea te rog frumos ajut si pe ea impace cu ea stiii ca nu am facut bn ce ma fac nici eu dar te rog furmos eu din tot inima a mea damil o sansa la nicolescu elena florina care stai in festesti ca o iubsc cu adevarat te rog pt tn sa am ajut cu asta ca tu esti doamnel isus hristos ala noastru mantuieste-ne noi pe mn mai mult te iubesc mult isus hristos imi pare imi dai sansa l o cunoste pe nicolescu elena florina eu ma munesc micle tit simion o fata foarte mult de tot
|
simion
te rog frumos isus hristos ajutama si pe mn o am o poveste de iubire si nu vreau sa o pirede niciodata o iubesc pe o fata care se numesc nicolescu elena florina o iubesc cu adevarat stii ca si ea iubesc dar eu mai te rog frumos imi dai inca o sansa la ea stii ca nu am facut bn dar sincer imi pare foarte rau ca am preduto pe ea o iubesc foarte mult eu nu stii ma rog asa de bn la tn dar promit incerte in ficare aseara ma rog la tn acum incolo te rog frumos sa inteleg mama ei cat de mult o iubesc eu pe fata ei te rog frumos mult isus hristos eu mai mare increde ca si tu vrei sa fii cu ea te rog frumos eu iarata-ma si pe pacatele care la facu eu numai tu stii cat de mult o iubesc eu pe fata asta imi pare bn ca imi dai o sansa la o cunoste asa de bn si de asta te rog pt tn sa mai imi o sansa la ea dar eu te rog foarte frumos din adicul sufletul ala meu sa mai dai o sansa la tn ca o iubesc foarte mult te iubesc foarte mult ca imi dai acesta iubire cu florina dar te rog frumos eu damil o sansa la cu ea char te rog frumos eu damil sa am o famile cu ea asta imi dorescul din tot sufletul ala meu o iubesc foarte mult te rog frumos dai o sansa la fi cu ea tot viata a mea te rog furmos arata cum sa fac vin inpoi ea la mn ca o iubesc mult de tot pe ea zis din suflet ca o iubesc foarte mult vreau sti si ea lucru ca o iubiescu foarte mult si mama ei va rog eu pt tot lumea sa isi bat joc de dragosta niciodata ca dragosta ne-am dat dumnezeu si isus hristos ei dai dragosta unul de altu
:):* va iubesc lumea asta pe tot |
sambata este ziua Domnului.
|
Citat:
|
greseli ortografie!!!
Va rog sa verificati ce redactati pana sa faceti postarea pe site, pentru ca faceti mari si multe greseli de ortografie. De ex. azi: \"O, fericiti servitori ai lui Dunmezeu!\" In multe rugaciuni ale zilelor saptamanii sau in pilde sau in vietile sfintilor, intalnesc greseli de ortografie. Va rog, revizuitile cu atentie, pe toate, inainte de re-postare.
Sper ca nu v-am suparat cu aceasta observatie. Cu respect, Va multumim pentru ce faceti. Pompiliu Simion |
greseli ortografie!!!
Va rog sa verificati ce redactati pana sa faceti postarea pe site, pentru ca faceti mari si multe greseli de ortografie. De ex. azi: \"O, fericiti servitori ai lui Dunmezeu!\" In multe rugaciuni ale zilelor saptamanii sau in pilde sau in vietile sfintilor, intalnesc greseli de ortografie. Va rog, revizuitile cu atentie, pe toate, inainte de re-postare.
Sper ca nu v-am suparat cu aceasta observatie. Cu respect, Va multumim pentru ce faceti. Pompiliu Simion |
greseli de ortografie!!!
Tata-l ceresc
Multumim Doamne pentru toata iubirea Ta ,pe care o simtim mereu.Amin.!
|
Tatal Ceresc
Doamne ajuta-ne.fi milostiv cu familia mea .Amin
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:18:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.