![]() |
Doamne ,SLAVIT SA FI !
Tata-l ceresc simt si vad cum intorci fata ta spre noi!!Multumesc Doamne atotputernic pentru sanatate si ajutorul pentru noi ,Fara tine doamne eu nu pot exista si nici familia mea,Slava tie mantuitorul nostru.!AMIN.Doamne ajuta!
|
Rugaciunea de joi
Ce frumos suna doamne Isuse Hristoase ,fiule si Cuvintul lui dumnezeu Tatal , Iartane pe noi pacatosi . Doamne Ajuta-mi ca sa ,te maresc in veci ,sa ma inchin Numelui Tau Celui Sfint Amin .
|
PENTRU BIANCA-ALEXA
SFATUL MEU ESTE SA-TI PROCURI ACELE LUCRURI DIRECT DIN SFINTELE BISERICI SAU MANASTIRI.ESTE MAI SIGUR SI MAI BINE .SUNT DEJA SFINTITE.ITI SPUN DIN EXPERIENTA.DOAMNE AJUTA.
|
Catre Tatal Ceresc
Doamne ajuta-ne pe noi,Doamne ajut-o pe fiica mea fi tu inaintemergatorul ei si calauzitorul ei.Lucreaza tu in viata ei asa cum numai tu sti.Doamne ocrotitorul pazitorul fiicei melesi al familiei mele si al tuturora.SlavaTatalui si fiului si Sfintului Duh .Amin
|
Va rog sa ma ajutati
Am adresat rugaciuni Sf. Nectarie,pentru vindecarea tatalui meu, bolnav de cancer. Sfantul m-a auzit si ne-a ajutat mult, iar eu am promis ca voi face o iconita a Sfantului suflata cu aur, pe care sa o donez unei biserici. Poate cineva sa imi spuna unde exista un atelier la care sa ma adresez? va rog mult sa ma indrumati si sa ma ajutati sa-mi indeplinesc promisiunea.
Oana |
Vino Doamne în ajutorul meu!!!
Doamne Dumnezeule iartă-ne păcatele cu voie şi fără de voie.Doamne Dumnezeule Te rog ajută-mă să-mi găsesc un loc de muncă corespunzător.
Doamne Dumnezeule Te rog ajută-ne ca să putem plăti înprunutul ce l-am luat de la Bancă. Doamne Dumnezeule Te rog apără-ne ca nu cumva să ne ia casa Banca!!! Doamne îndură-te de Noi. Doamne ascultă rugăciunile mele.Alex. |
rugaciune
Doamne, in linistea zorilor acestei zile, vin sa cer de la tine pace, intelepciune si tarie. Vreau sa privesc astazi lumea cu ochi plini de iubire. Vreau sa fiu rabdatoare, intelegatoare si blanda.Sa-i vad, dincolo de aparente, pe copii tai asa cum ii vezi tu, si astfel sa nu vad decat binele in fiecare dintre ei. Inchide urechile mele fata de orice calomnie, pazeste-mi limba de orice vorbire de rau; sa nu ramana in mintea mea decat gandurile ce binecuvanteaza. Sa fiu atat de binevoitoare si de voioasa incat toti aceia care se apropie de mine sa simta Prezenta Ta. Imbraca-ma in Frumusetea Ta, Doamne, si fa ca, de-a lungul acestei zile, sa te vestesc lumii.
|
rugaciune
Doamne, in linistea zorilor acestei zile, vin sa cer de la tine pace, intelepciune si tarie. Vreau sa privesc astazi lumea cu ochi plini de iubire. Vreau sa fiu rabdatoare, intelegatoare si blanda.Sa-i vad, dincolo de aparente, pe copii tai asa cum ii vezi tu, si astfel sa nu vad decat binele in fiecare dintre ei. Inchide urechile mele fata de orice calomnie, pazeste-mi limba de orice vorbire de rau; sa nu ramana in mintea mea decat gandurile ce binecuvanteaza. Sa fiu atat de binevoitoare si de voioasa incat toti aceia care se apropie de mine sa simta Prezenta Ta. Imbraca-ma in Frumusetea Ta, Doamne, si fa ca, de-a lungul acestei zile, sa te vestesc lumii.
|
.
foarte frumos,sufletesc,multumesc pentru aceasta frumoasa rugaciune!!
|
e atat de clar...
S-a spus ca DUMNEZEUeste iubire,cu alte cuvinte noi nu putem sa comunicam cu EL decat in iubire pentru ca ceea ce este in afara iubirii,este in afara LUI.EL este in noi sub forma iubirii..iar noi iubindu-ne sinele mai mult decat pe El ,iesim in afara SA,deci in afara iubirii.Fiind in aceasta eroare.am primit noua porunca\\\\\\\'\\\\\\\'IUBITI-VA UNII PE ALTII\\\\\\\'\\\\\\\'.pe care vai,nici acum nu o respectam si nici macar nu ne straduim sa o facem.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:36:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.