![]() |
Iti multumesc Doamne, Sfanta Maicuta a Domnului, Sfinte Nectarie pentru tot ce mi-ati dat, faceti sa fie pace in casa mea, luminati mintea fetitei mele, alungati raul din drumurile sotului meu, dati sanatate parintilor nostri si la toata lumea. Sfinte Nectarie ajuta-ma sa ma spovedesc, stiu ca sunt pacatoasa si vreau din tot sufletul sa alung tot ce ma apasa. Doamne, Iisuse, Sfanta Maicuta,ajuta Tu sa se rezolve problemele mele de la serviciu, sa fie bine, sa se imbuneze toti colegii, sa nu mai fie atata rautate.Amin
|
Doamne esti cu noi !
tata-l ceresc te rog ai grija de mine fetita mea ,mama mea si cu toata familia noastra.Noi toti avem nevoie mare de tine Doamne .Amin.
|
multumesc tie Doamne
Doamne, Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa.
|
multumesc tie Doamne
Doamne, Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa.
|
Iti multumesc Doamne!
Pentru aceasta zi ,pentru copiii mei ,pentru sanatatae noastra si pentru tot ce mi se intampla iti multumesc Doamne!
\"Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele... Amin.\" Ajuta Doamne pe toata lumea si pe noi! Doamne ajuta! |
Imparate Ceresc,indurate de noi !
Tata-l nostru care esti in ceruri,fi milostiv cu fiica mea ginerele meu.Deasemenea ai grija te rog de mine si de sotul meu si mama mea .Dane doamne sanatate intregi famili.bucurii si noroc in viata.Pe aceasta cale doamne iti multumesc pentru toate darurile pe care le-ai adus familiei mele.Nu intoarce fata ta de catre noi deoarece fara tine Doamne suntem pierduti.Doamne indurate spre noi .Multimesc tata-l ceresc.Amin.!
|
rugaciunea zilei
doamne iisuse hristoase fiul lui dumnezeu,iti multumesc ptr ziua ce mi ai daruit ,ptr toate binefacerile ce mi ai dat si te rog intareste mi credinta ,invredniceste ma sa port mai multa grija de sufletul meu ,sa nu te mai rastignesc cu fapte rele si ma invredniceste fara de pacat sa ma pazesc amin
|
Tata-l ceresc
Doamne ai mila de familia mea.Amin.
|
Tata-l ceresc
Bunule Dumnezeu mantuiestene si ne milueste-ne pe toti caci la tine e toata nadejdea noastra .Arata-ne Doamne calea pe care sa mergem ca facem voia Ta.Multumesc din inima pentru tot ajutorul dat Doamne.Amin.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:43:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.