![]() |
Citat:
da,atunci cand credinta este puternica, Dumnezeu face multe minuni. Apropo de povestea ta, am auzit in ratb o femeie care povestea cum credinta in Domnul a vindecat-o de cancer. Am admirat-o mult, zicea asa simplu si cu atata credinta: Domnul Isus face minuni! |
Citat:
|
Citat:
Succes la studiu! Mantuitorul a spus de multe ori, cand vindeca: "Credinta ta te-a vindecat." Apropo de asta, am vazut ca este chiar in "Evanghelia zilei"de azi, despre credinta. am s-o postez, mi-ar placea sa mai discutam despre asta. |
Citat:
|
????????????????????
Citat:
|
Citat:
|
Dar dv maria luisa de ce il judecati pe marian ca il jigneste pe andrei .
Dar dv iustin10 de ce o judecati pe maria luisa ca ii atrage atentia lui marian ca....... Nu prea e bine sa ne luam unii de altii,ca intram intr-o spirala nesfarsita. Si eu am crezut ca andrei e preot,si apoi am inteles ca aceea poza il ajuta mult,e ca o protectie ,ca o asumare . Incercati sa intelegeti omul,nu sa judecati. |
Citat:
|
Doamne ajuta! Va rog mult sa imi spuneti de fiecare data cand va supar cu ceva, cand nu sunteti de acord cu ceva si cand simtiti ca va induc in eroare, dar va rog sa imi spuneti si unde gresesc, sa stiu si eu sa ma indrept. :)
Poza de profil il infatiseaza pe Sfantul Ioan Maximovici, arhiepiscop de Shanghai si San Francisco, un sfant al zilelor noastre, care m-a ajutat foarte mult si pe care il am aproape de suflet. Si imi doresc sa il cunoasca toata lumea, caci este un mare facator de minuni. Daca mai mult deruteaza, voi incerca sa o schimb cu o icoana a sfantului.. Maica Domnului sa ne ocroteasca! |
Citat:
vrei sa te uiti in buletinul tau,te rog frumos,tu chiar ai numai 20 ani:) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:51:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.