Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   am o propunere: (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8121)

maria-luisa 13.01.2010 11:08:29

Citat:

În prealabil postat de Langu (Post 200149)
Felicitari,Maria-Luisa,pentru propunere!Am citit undeva o talmacire referitoare la muntele ce se arunca in mare.Este vorba de muntele patimilor,iar marea este lumea in general care se misca la fel ca marea,fara o tinta precisa.Un lucru pe care nu l-a inteles Mahomed,si a lasat celebra fraza-Daca muntele nu vine la mine,ma duc eu la el.Cu permisiunea voastra va voi povesti ceva destul de interesant.Un prieten,casatorit, mi-a spus ca a rezistat aproape un an fara sa se atinga de nici o femeie,cu ajutorul rugaciunii.De cate ori simtea nevoia spunea rugaciunea inimii indreptandu-si mintea numai spre rugaciune.Cel mai greu,din cate spunea,au fost primele trei luni.Stiind cat de grea este lupta cu hormonii...

multumesc.
da,atunci cand credinta este puternica, Dumnezeu face multe minuni. Apropo de povestea ta, am auzit in ratb o femeie care povestea cum credinta in Domnul a vindecat-o de cancer. Am admirat-o mult, zicea asa simplu si cu atata credinta: Domnul Isus face minuni!

Langu 13.01.2010 11:15:40

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 200153)
multumesc.
da,atunci cand credinta este puternica, Dumnezeu face multe minuni. Apropo de povestea ta, am auzit in ratb o femeie care povestea cum credinta in Domnul a vindecat-o de cancer. Am admirat-o mult, zicea asa simplu si cu atata credinta: Domnul Isus face minuni!

Foarte interesant.Tocmai citesc o carte-Secretul,de Rhonda Byrne-destul de "tehnica",vorbeste despre puterea gandului,dirijarea gandurilor doar in sensul bun.O sa incerc acest control in rugaciune.

maria-luisa 13.01.2010 11:24:03

Citat:

În prealabil postat de Langu (Post 200154)
Foarte interesant.Tocmai citesc o carte-Secretul,de Rhonda Byrne-destul de "tehnica",vorbeste despre puterea gandului,dirijarea gandurilor doar in sensul bun.O sa incerc acest control in rugaciune.

Succes la studiu!

Mantuitorul a spus de multe ori, cand vindeca: "Credinta ta te-a vindecat." Apropo de asta, am vazut ca este chiar in "Evanghelia zilei"de azi, despre credinta.
am s-o postez, mi-ar placea sa mai discutam despre asta.

Langu 13.01.2010 11:32:41

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 200155)
Succes la studiu!

Mantuitorul a spus de multe ori, cand vindeca: "Credinta ta te-a vindecat." Apropo de asta, am vazut ca este chiar in "Evanghelia zilei"de azi, despre credinta.
am s-o postez, mi-ar placea sa mai discutam despre asta.

Multumesc mult!Doamne ajuta!O zi buna!

marian.ion 13.01.2010 11:39:56

????????????????????

Citat:

În prealabil postat de andrei_im (Post 200058)
foarte folositoare aceasta propunere. insa acum m-a biruit somnul, asa ca voi da doar o adresa spre talcuirea parintelui Nicolae Steinhardt la aceasta pericopa evanghelica. de fapt, ce cuvant al nostru poate fi mai folositor decat cel al parintelui? :) smochinul cel neroditor sunt eu!

http://www.nistea.com/steinhardt_timpul_smochinelor.htm

ti-as propune sa-ti scoti poza aceia care nu-ti apartine ca vei avea in curind de suferit, multi cred ca tu esti slujitor al altarului si ii duci in eroare, de ce nu pui un alt avatar, mai ales ca nici nu vrei sa semeni la comportari cu I.P. Arhiepiscop , ba tii somn ba mai critici, ba vb. mult, nu te supara. Doamne ajuta-ne!!!!

maria-luisa 13.01.2010 12:04:54

Citat:

În prealabil postat de marian.ion (Post 200162)
ti-as propune sa-ti scoti poza aceia care nu-ti apartine ca vei avea in curind de suferit, multi cred ca tu esti slujitor al altarului si ii duci in eroare, de ce nu pui un alt avatar, mai ales ca nici nu vrei sa semeni la comportari cu I.P. Arhiepiscop , ba tii somn ba mai critici, ba vb. mult, nu te supara. Doamne ajuta-ne!!!!

dar dvs. de ce va legati de el si-l jigniti? Poate ca Andrei poarta aceasta poza in semn de respect pentru I.P. Arhiepiscop. "Carcotelile" nu sunt bune de nici un fel, sunt discutii mult mai constructive decat acestea. Aici se discuta de " Evanghelia zilei", iar tema este cea de mai sus. Daca aveti ceva interesant de spus in aceasta privinta, va rugam sa spuneti.

iustin10 13.01.2010 13:54:27

Dar dv maria luisa de ce il judecati pe marian ca il jigneste pe andrei .
Dar dv iustin10 de ce o judecati pe maria luisa ca ii atrage atentia lui marian ca.......
Nu prea e bine sa ne luam unii de altii,ca intram intr-o spirala nesfarsita.
Si eu am crezut ca andrei e preot,si apoi am inteles ca aceea poza il ajuta mult,e ca o protectie ,ca o asumare .
Incercati sa intelegeti omul,nu sa judecati.

maria-luisa 13.01.2010 14:39:50

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 200226)
Dar dv maria luisa de ce il judecati pe marian ca il jigneste pe andrei .
Dar dv iustin10 de ce o judecati pe maria luisa ca ii atrage atentia lui marian ca.......
Nu prea e bine sa ne luam unii de altii,ca intram intr-o spirala nesfarsita.
Si eu am crezut ca andrei e preot,si apoi am inteles ca aceea poza il ajuta mult,e ca o protectie ,ca o asumare .
Incercati sa intelegeti omul,nu sa judecati.

asa e. aveti dreptate. in felul acesta e un lant nesfarsit.:)

andrei_im 13.01.2010 15:47:42

Doamne ajuta! Va rog mult sa imi spuneti de fiecare data cand va supar cu ceva, cand nu sunteti de acord cu ceva si cand simtiti ca va induc in eroare, dar va rog sa imi spuneti si unde gresesc, sa stiu si eu sa ma indrept. :)
Poza de profil il infatiseaza pe Sfantul Ioan Maximovici, arhiepiscop de Shanghai si San Francisco, un sfant al zilelor noastre, care m-a ajutat foarte mult si pe care il am aproape de suflet. Si imi doresc sa il cunoasca toata lumea, caci este un mare facator de minuni. Daca mai mult deruteaza, voi incerca sa o schimb cu o icoana a sfantului.. Maica Domnului sa ne ocroteasca!

o_tzaranca 13.01.2010 15:57:21

Citat:

În prealabil postat de andrei_im (Post 200280)
Doamne ajuta! Va rog mult sa imi spuneti de fiecare data cand va supar cu ceva, cand nu sunteti de acord cu ceva si cand simtiti ca va induc in eroare, dar va rog sa imi spuneti si unde gresesc, sa stiu si eu sa ma indrept. :)
Poza de profil il infatiseaza pe Sfantul Ioan Maximovici, arhiepiscop de Shanghai si San Francisco, un sfant al zilelor noastre, care m-a ajutat foarte mult si pe care il am aproape de suflet. Si imi doresc sa il cunoasca toata lumea, caci este un mare facator de minuni. Daca mai mult deruteaza, voi incerca sa o schimb cu o icoana a sfantului.. Maica Domnului sa ne ocroteasca!

eu am o problema cu tine
vrei sa te uiti in buletinul tau,te rog frumos,tu chiar ai numai 20 ani:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:51:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.