![]() |
Oricate teorii s-ar mai emite, minciuni si argumente stupide, evidenta nu poate reliefa decat faptul ca omul nu are absolut nici o legatura cu maimuta...asa cum nu poate exista niciun grad de comparatie intre om si oricare alt animal de pe pamant.
Decat sa cititi atatea teorii ridicole, incercati sa faceti voi singuri o comparatie...si vedi vedea ca nu exista :16: Omul este o creatura speciala. |
hmmm...
|
Citat:
|
Citat:
De ce pentru aceasta teorie trebuie sa cautati musai un gest ceva...uitati-va in general ( Naaaaaaaaaaaasul, botul, insertia parului...si opinia mea e ca acestea nu aveau cum sa se schimbe, si in consecinta nici nu s-au modificat vreodata)!!!!:16: |
Citat:
E bine totusi ca iti recunosti limitarile. Unii se cred perfecti. |
5 atașament(e)
Sunt sigura ca veti gasi asemanari si intre Om si aceste specii...sunt tot maimute sa stiti!!!!!:5::48:
|
Citat:
Dovezi am tot citit, si nu exista decat prostii si nici o dovada, un dinte de porc,o bucata de mandibula....pe baza carora imaginatia bolnava si furibunda a lucrat si nu se lasa...desi nici macar oamenii de stiinta normali si cinstiti nu cred in aceasta teorie.:4: |
5 atașament(e)
Mai am o serie de poze cu " stramosii" unora..ca ai mei cu siguranta nu sunt :16:
|
Dragi evolutionisti de ce nu sunteti mai deschisi, nu va dati seama ca am putea semana si cu cainii...de ce tot insistati su maimutele astea, doar pentru ca un om limitat atat a putut vedea????? Heyyy, wake up!!!!!...imaginatia unora se pare ca o depaseste cu muuuuuuuuuuult pe cea a lui Darwin, a venit timpul sa va reconsiderati stramosii :24:
|
1 atașament(e)
P.S. Doveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzziiiiiiii. ...si sa nu imi spuneti ca nu vedeti asemanari, ca voi crede ca vi s-a implantat un cip ceva!!!!:4:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:14:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.