![]() |
In principiul 1. Dar si 4, pe care-l fac din pacate, de multe ori, cu mandrie.
|
de ce veniti voi pe acest forum
eu sunt pentru 3.si de aici avem multe de discutat.suntem atitea creiere toate gindim mai mult sau mai putin ginditi-va cite putem face pentru omenire?
|
Curiozitatea m-a convins sa ma inscriu. E interesant, uneori enervant, sa citesc parerile anumitor useri, sa analizez mentalitatea ortodocsilor. Spun enervant deoarece anumiti useri nu sunt dispusi sa asculte alte opinii si sa le analizeze,
|
Citat:
|
Cred ca din fiecare. Oricum, aici pe forum ma simt "ca acasa". Cand am venit prima data aici, mi-am dat seama ca ,cunostiintele mele in legatura cu ortodoxia sunt nule, aproape. Aici m-am maturizat, daca pot spune asa.
Aici am gasit raspunsul la intrebari care am macinau ,aici am gasit lamuriri, si cel mai important, aici am gasit prieteni adevarati, care m-au ajutat cand am avut mare nevoie de o vorba buna, de un sfat, si nu se afla nimeni langa mine ca sa mi-l ofere.Aici am aflat de fapt ce inseamna dreapta credinta ortodoxa si valorile ei. de asta imi place sa vin pe forum: sa invat eu, sa sfatuiesc pe altii, si cel mai important,sa imi apar credinta in fata celor care doresc sa o defaimeze. |
toate la un loc
|
Toate la un loc si-nca multe altele...care, nu vor spune mare lucru in cele din urma .
|
1 si 2. Am intrebari, vreau sa aflu raspunsurile altora ca sa-mi pot da propriile raspunsuri.
|
Initial 2,apoi..........a devenit 1!!!!!!!!
|
ce caut???
un izvor de apa limpede si rece ca sa-mi inviorez sufletul obosit.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:21:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.