![]() |
[COLOR=red]Eu[/COLOR] [COLOR=red]fiind[/COLOR] in[COLOR=red] concediu medical[/COLOR] (bmb)
Sanatate Marius , :6:, si refacere grabnica -banuiesc ca ai o problema de sanatate ,de aceea esti in concediu medical . Am si eu o ,,slabiciune ,, pentru Apostolul Toma ...cand am citit prima data despre atitudinea lui , m-am pus in locul lui ..si , Doamne iarta-ma , l-am inteles si l-am simtit aproape si tare mi-era teama ca as fi facut la fel, in locul lui . Asa -s unii oameni cand au posibilitatea sa verifice ceva ,..o fac ! Totul a fost cu voia Tatalui ..pana si ,,necredinta ,, lui Toma ... Si-apoi nu Toma e problema ca [COLOR=purple]a vazut si a crezut[/COLOR] mai rau de cei ce-au vazut si ...n-au crezut. |
Citat:
|
Citat:
Să ne bucurăm pentru Înviere, să ne bucurăm pentru mărturisirea de credință a lui Toma și " să ne rugăm lui Dumnezeu ca și ceilalți îndoielnici în credință și doritori de semne și minuni, să mărturisească și ei pe Hristos împreună cu Apostolul Toma". |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Mantuitorul Hristos primeste credinta si marturisirea lui Toma, spunandu-i: "Pentru ca M-ai vazut, Tomo, ai crezut; fericiti cei ce n-au vazut si au crezut". Prin aceste cuvinte, Mantuitorul Hristos ne arata tuturor intaietatea credintei in actul mantuirii, de care depinde fericirea noastra vesnica. Cu aceasta, El a fericit pe cei care, ca si noi, peste veacuri si milenii, vor crede fara sa-L vada in trup si fara sa puna mana in semnele ranilor Lui. in adevar, cum a spus mai tarziu Sfantul Apostol Pavel: "Credinta este adeverirea celor nadajduite, dovada lucrurilor nevazute"(Evrei 11, 1), ea este, cu alte cuvinte, o nazuinta spre obiectul descoperirii tuturor functiilor noastre sufletesti, activate sau actionate de Harul Dumnezeiesc.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:32:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.