![]() |
Am avut onoarea de a fi pentru scurt timp diacon al prea sfintitului Damaschin, slujin impreuna cu preasfintia sa! Un caracter formidabil si o calmitate absoluta! Un om demn de a fi episcop si a pastori! Dumnezeu sa-l ierte, dar o spun cu suflet amar
|
Citat:
|
Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii.
|
Dom-le eu pana acum nu am auzit de la PS Damaschin da am gasit cam asa ceva intr-un ziar de pe internet:
http://www.guraialomitei.com/gura-ia...ceasta-noapte/ "Preasfintitul Damaschin avea de mai mult timp o infectie in gat si pentru ca in a doua zi de Paste i s-a facut rau in timpul slujbei de resfintire a bisericii din Milosesti, s-a decis sa mearga la o consultatie amanuntita la Bucuresti. Inainte cu o ora de vestea mortii, maica Emilia a stat de vorba cu preasfintitul Damaschin iar acesta se simtea bine. " Vedeti fratilor de aia nu e bine sa stati cu infectii netratate la gat multa vreme ca faci atac cerebral! Sa ma ierte parintele diacon ca am scris asa ceva aici. |
Înmormântarea va avea loc mâine 26 aprilie la ora 11 la Catedrala din Slobozia, iar slujba va fi oficiată de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Veșnica lui pomenire ! + |
Citat:
|
Hristos a înviat!
|
Patriarhia Romana a pierdut doi ierarhi de inalta tinuta . Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i numere cu cei drepti ai Lui intru a Sa Imparatie Cereasca!
|
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in Imparatia Sa Cereasca!Amin!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:09:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.