Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Candidatura A.S. Radu Duda (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6031)

Anca-Miha 10.04.2009 23:11:15

Casa regala a Greciei a primit 175 milioane de € despagubire pentru tot ce a avut regele inainte de a fi detronat. Deci regele Mihai nu e o exceptie; dealtfel familia regala a avut proprietati; e vorba deci de retrocedare, nu de altceva.
Situatia pensionarilor nu are legatura cu proprietatile cuiva; din acest punct de vedere nu exista dreptate.

silverstar 10.04.2009 23:16:18

[COLOR=green]Românul nu se dezminte...Inteligent, fin observator si cu simtul umorului [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Un ascultător întreabă la Radio Erevan:
- Ce e mai greu? Ca Radu Duda să convingă electoratul monarhist că Margareta poate fi soție de președinte, sau ca Antonescu să convingă electoratul liberal că el e adevăratul monarhist?
Răspuns:
- Nu mai insistați, dle Patriciu! :29:[/COLOR]

Anca-Miha 10.04.2009 23:30:38

De la atata umor m-au trecut fiori reci...
Duda are o tinuta, e stilat, stie sa vorbeasca, poate sa reprezinte; totusi nu l-as vrea in calitate de presedinte, ci mai degraba de rege, caci e pacat ca o printesa sa devina sotie de presedinte.
Iar Antonescu ca presedinte nu mi se pare o alegere buna pentru Romania; parerea mea. Atunci il prefer de o mie de ori pe Duda. Poate va fi in stare sa schimbe ceva in Romania.
Dar alti candidati nu mai sunt? E printre ei vreun brailean?

silverstar 10.04.2009 23:37:35

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127935)
De la atata umor m-au trecut fiori reci...
Duda are o tinuta, e stilat, stie sa vorbeasca, poate sa reprezinte; totusi nu l-as vrea in calitate de presedinte, ci mai degraba de rege, caci e pacat ca o printesa sa devina sotie de presedinte.
Iar Antonescu ca presedinte nu mi se pare o alegere buna pentru Romania; parerea mea. Atunci il prefer de o mie de ori pe Duda. Poate va fi in stare sa schimbe ceva in Romania.
Dar alti candidati nu mai sunt? E printre ei vreun brailean?

[COLOR=green]Duda si-a anuntat oficial candidatura, aseara. Mai este Geoana, Antonescu, Miron Cozma... Basescu nu si-a anuntat candidatura, inca. [/COLOR]
[COLOR=green]De fapt, intr-o emisiune televizata, se pare ca putin dupa anul nou, a spus ca nu stie daca mai candideaza. Și tace...[/COLOR] :17:

Anca-Miha 11.04.2009 00:07:30

Miron Cozma? Cel , care vroia sa devina presedinte si a venit in forta pana la Costesti...si tot ce a urmat... sau e potrivire de nume? ! ?
Trebuie sa ne punem pe rugaciuni serioase, fratilor! Dar nu de o zi, ci pana la alegeri. Poate ne punem si cenusa in cap, ca ninivenii, ca sa ne creada Dumnezeu ca ne caim. Altfel nu vad ce poate iesi bun...

Noesisaa 11.04.2009 00:58:56

Scrabble, regele nu era minor la sfarsitul razboiului, avea parca in jur de 25 de ani.

Cat despre Radu Duda, nu stiu. Parca e actor de meserie? Ce treaba are actoria cu presedentia? O sa trebuiasca sa ma convinga cu argumente mult mai solide decat "sunt insurat cu o tipa de vita nobila, am niste maniere si o tinuta...." Blah. Ce anume stie el sa faca?

Anca-Miha 11.04.2009 01:06:18

Radu Duda ne-a reprezentat si la UE, daca nu ma insel. Vorbeste f frumos, adica nu vorbeste gura fara el, cum am vazut la altii; si cred ca a depasit de mult faza cu actoria.

andreicozia 11.04.2009 04:39:43

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 127935)
totusi nu l-as vrea in calitate de presedinte, ci mai degraba de rege, ...

Multumim Doamne ca Anca nu-l poate alege pe rege

Hai ca cu asta mai dat gata... Actoras-smecheras limbut de provincie care a locuit la bloc din PFL sa ajunga REGELE ROMANIEI.

Poate in rol de regele tiganilor da... Doamne ca mare este gradina ta...si intradevar ne meritam soarta crunta pe care o traim.

Din trei lulele trei surcele de provincie...devine alde Duda mare ANALIST POLITIC SI EXPERT IN ALE ISTORIEI
...nici o grija ca l-am auzit vorbind de citeva ori, iar logoreea o are ca si Ronald Reagan din A C T O R I E

Ancah, poate nu stii, dar un actor POATE IMITA pe ORICINE SI ORICE , si chiar poate trece de baiat destept.

Silvia felicitari, esti o adevarata reprezentanta a invatatorilor si profesorilor. Ma bucur nespus ca in tara noastra mai exista oameni ca tine.

andreicozia 11.04.2009 04:42:29

m-ai...scuzati

Traditie1 11.04.2009 06:55:38

Faptul ca familia regala a avut doi titani (primii doi regi) nu înseamna ca tot ce e în legatura cu ea e bun. Mihai si Duda sunt doua caricaturi, doua nulitati, Duda în special ne-a facut de râs cu aerele lui de nobil, când de fapt nobletea vine din caracter si fapte, nu din titluri. Acest caraghios nu stie ca titlurile nobiliare occidentale sunt o gluma, provenind din asa-zisa investire care le-o dadea ereticul papa regilor iar regii cu presupusa autoritate divina ar fi avut puterea sa înobileze pe altii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:04:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.