![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
|
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.
|
Dumnezeu sa odihneasca sufletul acestui mare artist roman, care a incintat scenele romanesti pentru intreaga sa viata!
Doamne iarta-i lui pacatele si aseaza-l in loc de pace si cu verdeata! |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
|
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Acum ascult la casti Vanghelis,si-mi vine sa si plang...cum ieri vorbea cu noi la Maruta,iar astazi nu mai este. Duios glas avea,nu le am cu muzica populara,dar glasul lui nu aveam cum sa nu-l remarc. Toti ne ducem,toti caram in spinare atatea neputinte,inainte de a ne duce...uneori simt ca iubesc pe toata lumea,atat de tare ma intriga aceasta pieire iminenta si ma doare,ma doare cumplit cat de rai si prefacuti suntem. |
Nu mi-a venit sa cred..o voce de aur....sper ca Ionut sa ajunga ca el..Dumnezeu sa-l odihneasca. in pace...
|
Am si eu o nelamurire:Care a fost cauza mortii pana la urma?Boala de ficat sau afectiunile cardiace?
|
Citat:
|
Dumnezeu sa-l ierte si...
...sa-l odihneasca in Imparatia Sa!
"...Si-mi pare asa ciudat ca se mai poate/Gasi atata vreme pentru ura,/Cand viata e de-abia o picatura/intre minutu-acesta care bate/si celalalt-si-mi pare neinteles/si trist ca nu privim la cer mai des,/ca nu culegem flori si nu zambim/Noi, care-asa de repede murim."(Magda Isanos, Murim...ca maine) |
Citat:
[SIZE=3][COLOR=green]Magda Isanos - Murim ca mâine...[/COLOR][/SIZE] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:40:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.