![]() |
Citat:
Musulmanii nu cred in viata de dupa moarte? esti sigura, io stiam ca ei cred atat in Paradis(rai) cat si in iad pt cei necredinciosi |
Mai multe informatii desore viata de apoi in islam, puteti gasi pe acest site:
http://www.crestinortodox.ro/Viata_d...slam_6752.html |
Pai budistii sau hindusii daca nu cred in Dumnezeu,in Allah,sau intr-un Creator care i-a facut ,cum sa creada in viata de dupa moarte?Cine le-o da?Armonia spirituala sau Budha?Da m-am inselat,musulmanii mai sunt si ei care cred in viata de dupa moarte dar ceilalti?Nu imi pot explica cum un budist crede in viata de dupa moarte dar nu crede intr-un Creator.
|
Citat:
Danyel nu sunt de gen feminin.Acum m-am documentat mai mult.Dar tot nu voi putea intelege cum un budist sau un hindus crede in viata de dupa moarte desi nu crede intr-un Creator. |
Citat:
Scuza-mi gresala de gen:) cred si ei ca Budha ala a lor le da viata vesnica, si islamicii cred ca Alah ii va raspati cu paradisul pe cei credinciosi si cu iadul pe cei necredinciosi |
Citat:
|
Citat:
Deci e oarecum normal sa afisati o oarecare ignoranta asupra subiectului, la fel cum face danyel cand isi da cu parerea despre budism. |
Citat:
ignoranta vine din necunoasterea in ceea ce privesc "dumnezeii" neamurilor...nu am zis-o ca o jignire, |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:37:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.