![]() |
Citat:
|
Mihai, mai mult sau mai putin e grav faptul ca televiziunea este manelizata. E foarte simplu, nu iti place ce vezi acolo? Inchizi televizorul. Grav (cu adevarat) este ca ne conduc oameni ca acest "crestin ortodox" Silviu Prigoana care a declarat deschis chiar si asta seara ca este MASON desi se considera pe sine.... ortodox ( ba chiar are acte..ceritificat de botez ortodox:confused:) Si totusi.. a declarat ca, el VREA cip, ba chiar i se pare o masura de siguranta foarte benefica! Sa mi se puna cip ACUM in mana a spus la emisiune. Sa mi se puna ACUM , eu sunt de acord.. Ei bine, acum gandeste-te ca acesti oameni ( ce ne conduc spre democratie si modernism, dehh am vrut Europa, UE..civilizatie..) au puterea [COLOR=Red]sa decida[/COLOR] in locul tau...din pacate... Acum, nadajduim sa isi tina promisiunea...desi...ma indoiesc...:22:
|
Citat:
Si in legatura cu cei ce ne conduc ai dreptate. Ne-au facut cobaii Europei. E dureros ce fac conducatorii nostri. Dar nadejdea noastra e la Dumnezeu. Nu ne lasa El. |
Inregistrarea se poate viziona aici:
http://www.youtube.com/watch?v=vTye2...layer_embedded Calitatea nu este foarte buna dar, cum in arhiva Antenei 2 inca nu a aparut inregistrarea..ne multumim cu aceasta. Merita ascultat parintele Aldea! Explica pe intelesul tuturor pericolul cat si [COLOR=Red]MOTIVUL[/COLOR] refuzarii acestor pasapoarte. |
Azi am fost la mitingul de protest impotriva documentelor cu microcipuri. Mi s-a parut ca a fost cam putina lume. Am fost inconjurati de politisti si de jandarmi, dar ne-am putut exprima doleantele. Sper ca la urmatorul miting sa fim mai multi.
Nu trebuie sa cedam inainte de a epuiza toate formele legale de lupta. Chiar daca unii incearca sa ne descurajeze si sa ne bage-n cap ca luptam pentru o cauza pierduta... Incep oamenii sa-si dea seama despre cele ce se intampla si se aduna in jurul nostru. O domnisoara a compus un cantec interesant pe aceasta tema. Sper sa-l auziti la Stiri. |
Citat:
|
A doua manifestatie de protest va avea loc miercuri, 4 februarie 2009, intre orele 12.30 si 14.30, in Bucuresti, Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului Romaniei.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:18:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.