Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5437)

alicia 27.01.2009 00:41:53

nu a fost doar o simpla iubire draga cristii am simtit k e mai mult inca din nainte sa-l vad dar nu credeam sa se termine asa repede el zice k eu nu sunt potrivita pt el de viitor nici nu mai vb k nu era cazul dar il iubeam si il iubesc sti o dragoste adevarata nu se uita niciodata

sia 27.01.2009 00:43:42

Citat:

În prealabil postat de alicia (Post 111721)
nu pot sa il uit tocmai am vb cu el si acu ma uraste el nu ma iubit doar ii placea de mine dar acum are si el un sentiment pt mine ma uraste

NU pricep de ce te uraste ..pt ce ?

alicia 27.01.2009 00:47:16

nu cred ca o sa mai iubesc vreodata urasc barbatii sunt asa fara inima nu au mila de noi femeile nu pot crede cum ma uraste nu i-am facut nimic de ce ma uraste k il iubesc

alicia 27.01.2009 00:48:51

k i-am zis k e mincinos si si-a batut joc de sentimentele mele de iubirea mea

alicia 27.01.2009 00:53:42

nu e un om chiar rau uneori e dar eu il iubesc si asa se manie repede si altele imi place de el puteam vb cu el orice avea o inima buna ma facea mereu sa rad imi placea sa stau langa el sa il ascult cum vb imi placea totul la el

alicia 27.01.2009 00:58:29

stiu k nu ma iubea pt ca el isi dorea o alta femeie mai buna cred k mine sti cand ma gandesc k o sa fie al alteia imi e mai rau dar incerc sa sufar in mine sa ma inchid in mine sa il pastrez in inima mea k pe o amintire frumoasa

alicia 27.01.2009 01:04:20

o amintire care ma va face mereu sa sufar asta e viata dragii mei frati pt voi e usor k aveti pe cineva alaturi nu stiti cum e durerea mea nu e un simplu moft draga alin e ceva real care ma chinuie el nu va intelege niciodata cat de mult il iubesc el vrea altceva sa-i dea Domnul!

alicia 27.01.2009 01:08:28

astept parerile voastre eu ramane sa ma rog sa imi dea Domnul putere sa imi revin o sa imi revin stiu dar inima mea nu va mai fi intreaga o sa ramana in o parte din ea.E asa grea dragostea asta dragilor si mai ales sa iubesti fara sa fi iubit

patinina34 27.01.2009 01:17:52

Da, viata pare mai complicata decit o 'boala" de tipul asta.
Pai uite cum vad eu lucrurile: ori tu te-ai indragostit de persoana nepotrivita si el a facut cu tine ce si cum voia, ori ai ales gresit, nu era omul lasat de la Dumnezeu pentru tine.
Un lucru stiu sigur: nu toti barbatii sint netrebnici asa cum nu toate femeile sint la locul lor.
Eu am pus la "Rugaciuni" o culegere de acatiste catre Maica Domnului.
In cazul tau l-as alege pe cel care este pentru tine, adica Bucuria neasteptata, si l-as recita de multe ori.
Pana cind m-as lamuri exact ce este in inima mea.
Ce ar fii sa incerci si tu?

alicia 27.01.2009 01:34:09

Nu stiu ce sa zic ma rog dar nu il pot scoate din inima si sufletul meu imi pare rau k are o parere proasta despre mine k nu i-am facut nimic nu l-am inselat,mintit........nimic doar vrea sa o terminam si in seara asta a zis k e ultima convorbire.Nu vroiam sa ii zic cuvinte neplacute dar eram f suparata pe el.Imi pare rau dar oricum numai suntem impreuna nu ma iubeste asa k de ce sa mai stea cu mine nu?

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:13:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.