![]() |
LA MULTI ANI, tuturor!
Doamne ajuta!:21: |
:53::53::8: Multumesc in numele tuturor Ionilor si Ioanelor. Si sa dea Dumnezeu la toata lumea sanatate, pace si mai ales iubire. :53:
|
LA MULTI ANI tuturor cu numele de Ioan, Ion, Ionel, Ionut, Ionica, Ioana, Ionica!
|
LA MULTI ANI tuturor care poarta acest frumos nume. Sf. Ioan sa va ocroteasca, sa va calauzeasca pasii, sanatate si numai bine sa va daruiasca!
|
[SIZE=3]Sfantul Ioan Botezastorul sa va ocroteasca pe toti acei care ii purtati numele si pe noi toti ceilalti care il praznuim astazi.[/SIZE]
[SIZE=3] :53:"La multi ani":53: [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] |
Urare
Si din partea mea, calda urare de La multi si buni ani!!! ptr toti membrii forumului si ptr familiile lor.. La multi ani !!! Ioanhodean, Florin-Ionut, Ionela 7.... Sa ne traiti intru multi ani cu sanatate!!!http://www.torturi-chipsidale.ro/pro...9w1xa47rgn.jpg
|
Aoleuuuu Marina, daca vede baiatul meu Ionut, tortul acesta uita ca e dezlegare doar la peste astaziiii:68: .
|
Eu va multumesc tuturor
Din aceasta mare familie a forumului,azi am realizat ca si unu din fii mei poarta si numele de Ionel,multumesc din toata inima mea,sa aveti o zii minunata
|
Citat:
oricum multumesc tuturor celor ce au adresat urari directe sau indirecte. :6: |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:31:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.