![]() |
Maicii Domnului Sf Nicolaie Sf Nectarie Sf Ioan Rusu Sf Iacov Sf Ioan Botezatorul Sf Spiridon Sf Antonie cel Mare si Sf David si celor care m-au ajutat cu rugacinile lor dar pe care eu inca nu-i cunosc!
|
IN PRIMUL RIND Maicii Domnului ,APOI SF Ioan Botezatorul si sf.ap . ANDREI SI NU IN ULTIMUL RIND SF.ARSENIE BOCA.,DAR SI SF,IOSIF CEL NOU DE LA PARTOS ,SF NICOLAE.
|
O , Doamne la toti m-as ruga ! Sfintii carora le citesc din Acatiste, cate un Condac si un Icos, zilnic sunt : Sfantul Stefan, Sfantul Nicolae, Sfantul Pantelimon, Sfantul Mercurie, Sfantul Dimitrie Izv. de Mir, Sfantul Nectarie, Sfantul Grigorie Decapolitul, Sfantul Mina, Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, Sfanta Parascheva. Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Maria, ocupa un loc aparte intru toti si toate ( Psaltira, Paraclisele, Acatistele, find o adevarata alifie si pansament pentru suflet) .Un loc aparte, inconfundabil, ce imens m-a ajutat, este PSALTIRA Proorocului si Imparatului David .
|
Citat:
|
Citat:
Daca imi permiti indrazneala Psaltirea lui David o pot numi "Liturghia mireanului". Atat de puternica mi se pare. |
Citat:
|
nu am zis ca e mai mare.
|
Citat:
|
Citat:
|
bine v-am gasit..............
sf.ioan botezatorul
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:45:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.