![]() |
Domnul fie cu voi! Doamne ajuta si ne iarta pacatele noastre!
|
Autotputernicule Doamne,Tamaduitor al sufletelor si al trupurilor,care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici,care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Stela,pentru ca ea este bolnava. Intinde-Ti bratul Tau tamaidor si vindeca pe ea, si ridic-o din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din ea si indeparteaza de la ea durerea,ranile ,febra si slabiciunile.Daca are pacate si greseli, iarta-i-le,din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule, ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Hristos,impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh,acum si in vecii vecilor.Amin
|
Acum o jumatate de ora am venit de la spitalul Caritas. La ora 13.30 operatia a luat sfarsit si acum se afla la terapie intensiva. Dupa 24 de ore daca nu apar complicatii, se poate spune ca a scapat cu bine. Oricum marea greseala ca s-a dus in ultimul moment la medic. A pierdut mult sange. Sper din suflet sa fie bine. Va multumesc tuturor din suflet pentru gandurile si rugaciunile voastre. Cat de mareata este Ortodoxia si dragoste intru Hristos, ce ne uneste si ne-nfrateste ca o mare si adevarata familie. Mii de multumiri !
|
Citat:
|
Buna sa fie ziua de azi Cristi, si cu vesti bune de la tine!!!! Aasadar cum se simte Stela dupa cele 24 ore la reanimare??????????????
|
Citat:
|
Bucuria ta este si bucuria noastra, Cristiane!
De acum, insanatosire grabnica sotiei tale. Sa-I multumim bunului Dumnezeu ca isi arata mila si indurarea Sa atunci cand avem mai mult nevoie de ea. Doamne ajuta! |
Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru bucurii si pentru necazuri, pentru sanatate si pentru boala , caci toate le randuiaste spre folosul nostru sufletesc. Dumnezeu ii cerceteaza pe cei pe care ii iubeste. Acestia, chiar daca au necazuri, le depasesc si se intaresc duhovniceste. Mare este Dumnezeu Cel care ne cerceteaza si Care pentru rugaciunile Preasfintei Nascatoare, ale Sfintilor Arhangheli, ale Tuturor Sfintilor si chiar si pentru rugaciunile noastre, ale pacatosilor ne daruieste cele de folos pentru suflet si trup.
Curaj! Cu ajutorul lui Dumnezeu, chiar si cu cancerul se poate lupta! Batalia se poate pierde pe plan psihic. De aceea, sa alungam deznadejdea care este de la cel rau. Dumnezeu stie ce ne este de folos. Sunt adepta tratamentelor naturiste. Imi prepar singura bitter suedez, tinctura de rasina. Cultiv aloe pe care o consum cruda sau macerata in miere. Uneori mai apelez si la argila pentru cataplasme. Consum suc de morcov din belsug si produse apicole. Carnea, si zaharul trebuie consumate cu multa prudenta de la o anumita varstă, mai ales daca exista astfel de amenintari! Dumnezeu sa va ajute! |
Citat:
Ma bucur ca a depasit pericolul. |
Vedem ca atunci cand oamenii sunt uniti in rugaciune pentru cineva, sansele de reusita sunt mari. Imi pare rau insa ca nu am aflat la timp despre acest necaz, sa ma fi rugat si eu alaturi de voi pentru sotia lui Cristi. :(
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:14:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.