![]() |
Citat:
|
Tot mai multi oameni se plang de deja vu..este categoric un mister..mai ales la mine care simt ca parca s-a mai intamplat dar intr-un vis si nu stiu daca , e adevarat intr-adevar.
|
Citat:
|
Citat:
|
flash-uri
In copilarie mi se intampla in anumite momente ale verii sa am senzatia ca am mai fost intr-un cadru anume, ca lumina acelui moment am perceput-o si altadata la acea intensitate...
|
Eu de multe ori am senzatia de deja vu dar deja vu mai ciudat,mi se intampla sa cred ca acea intamplare pe care o traiesc am mai visat-o deci nu am mai facut-o ci doar am visat-o.De multe ori parca imi amintesc si am senzatia ca stiu sigur ca am mai visat-o si era exact asa.Si inca ceva ciudat,un prieten urma sa zica ceva iar eu am anticipat ce vrea sa zica si am simtit iar deja-vu-ul dupa ce a zis,inainte de a zice mi-am dat seama ce vrea sa zica si mi-am dat seama ca am mai visat exact acea perioada.E foarte ciudat dar sunt doar niste stari ale creierului.
PS:acum nu imi mai este frica de ele:))au trecut 2 ani si au devenit interesante |
Citat:
|
Sentimente de deja vu cum sunt cele amintine de LapetiteMoc, le-am trait cu totii.
De fapt, nici nu stiu daca daca aceste trairi pot fi incadrate in categoria deja vu. In perioada copilarie-adolescenta am experimentat cateva momente de acest gen. Unul insa mi-a ramas viu in memorie. Nu stiu daca a fost deja vu sau telepatie. Se intampla acum vreo 20 de ani. Eram singur acasa si am auzit pasi pe scari. In acel moment mi-a venit in minte, intr-o fractiune de secunda, imaginea unui var de-al meu. Am auzit soneria si cand m-am uitat pe vizor, surpriza! Era chiar varul meu. Problema era ca acest var nu ne-a vizitat decat de 4-5 ori in 30 de ani, fiind din orase diferite. Nu aveam nici un motiv sa ma gandesc la el. Se poate sa fi fost telepatie, nu stiu. |
Citat:
|
Citat:
Dar cred ca de fapt e vorba de oboseala. Am senzatia ca de fapt sunt niste defazaje ale creierului, niste erori de procesare, ca niste de-sincronizari. Nu este exclus insa ca vrajmasul sa foloseasca aceste "defecte" pentru anumite manipulari. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:35:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.