![]() |
Sf. Gheorghe - ptr ca este un sfant luptator, si biruitor!
|
dar si Sf. Grigorie Decapolitul si Sf. Parascheva m-au ajutat fff mult!
|
Sfantul Stefan, pentru ca ma cheama si Stefan. Citesc aproape zilnic cate un condac si un icos din ACATISTELE sfintilor mei de suflet:MINA,MIHAIL si GAVRIL,MERCURIE,VASILE CEL MARE,DIMITRIE IZVORATORUL DE MIR,PANTELIMON,PARASCHEVA si nu in ultimul rand, NICOLAE si GRIGORIE DECAPOLITUL.
|
al meu Sfantul Apostol F:Dilip...ca si my name...
|
Maica Domnului
|
Maica Domnului, Sfantul Ioan Rusul care tare mult m-a ajutat cand am fost bolnava, Sfinta Mucenita Valentina dupa nume, Sfanta Teodora de la Sihla si Sfanta Teodora din Tesalonic
|
Eu am mai multi Sfinti la care am evlavie. Dupa cum am vazut, si voi la fel.Credeti ca pot sa ii "pastrez' pe toti sau sa imi aleg unu pe care sa il pun pe locul 1 ?
|
Citat:
|
Citat:
|
Dupa nume, Sf Apostol Pavel. :rolleyes: Din cei pe care Domnul i-a adus in viata mea, sunt multi care cred ca se roaga si pt mine, si nu mi-ar ajunge o pagina sa-i scriu pe toti. :thumbsup: :D Dar acum, cei care-mi vin in minte: Sf. Ierarh Spiridon, Sf. Cuvioasa de la Sihla, Sf. Nicolae, Sf. Parascheva, Sf. Maria Egipteanca, Sf. Iustina, Sf. Ciprian, Sf. Ioan Botezatorul, Sf. Serafim de Sarov - acestia sunt si din cei despre care mai citit cate ceva. Dar si multi altii... :D Bine ca are si Domnul oamenii lui, nu?!! Eu cand nu ma mai simteam capabila sa mai iubesc pe cineva din jurul meu, ma gandeam la Sfinti... Si parca privindu-i in vreo icoana, nu se poate sa nu zarim bunatatea ce o emana, dragostea lor pt oameni si pt Dumnezeu... :rolleyes:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:34:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.