![]() |
Citat:
|
Si bisericutele alea mai mici au aceleasi drepturi ca si crestinismul. Asa a inceput si religia crestina: ca un alt cult bizar si cu putini adepti. Si uitati unde s-a ajuns
|
Mai bine ne-am uita in ograda proprie,pentru ca pericolul vine din interior!
|
Citat:
|
Sunt de acord cu Marius_Daniel, pericolul(cred inevitabil, nu putem face mare lucru desi ne straduim cit putem) vine din sinul familiilor noastre, asa cum sunt ele, mai mult sau mai putin crestine si mai ales daca avem copii, este o cruce apasatoare, foarte greu de purtat, ma uit in jur si ma infior de ce vad la familiile prietenilor, este trist si greu dar sa nu disperam, daca avem copii sa mai renuntam la ale noastre si sa avem grija insutita de copii, cu voia lui Dumnezeu.
Doamne ajuta! |
Citat:
|
E dureros pentru cei ce cu sinceritate si devotiune asteapta in toate clipele venirea mirelui inimii noastre, a lui Hristos Domnul nostru, sa constate ca cei ce sunt impietriti la minte si la inima au mai multa raceala in inimile lor decat cei asemenea lor, cei pe care acum 2000 de ani Domnul i-a facut sa lase pietrele jos si sa plece inapoi rusinati ca unii ce erau ei insisi gresiti. Din pacate greseala si orbirea celor de acum care dau cu pietre in venirea Domnului e mai dureroasa acum, pentru ca pietrele cu care lovesc nu le au nu in miinile cu care pun otrava scrisului lor pe paginile de internet, ci in inimile lor impetrite, si asa stau, si asa il intampina pe Hristos Domnul in cea de a doua lui venire, si asa pot sa vorbeasca si sa scrie despre toti cei ce au o singura vina...vina ca se pregatesc si stau pregatiti si asa il intampina pe mirele lor, pe Hristos mirele celor ce stau cu candela iubirii aprinsa.
|
Citat:
|
Viorele, citind postarea ta imi ridic si eu niste intrebari... si totusi, ce ai vrut sa spui, mai exact ?! ca mi se pare putin ambiguu...
|
Viorel pare a fi unul din cei care cred ca stiu "clipa si ceasul" celei de-a doua veniri, insa Mantuitorul Hristos ne spune ca nimeni dintre oameni nu cunoaste cand se va intampla aceasta.
Sper sa ma insel in legatura cu credinta lui Viorel, desi nu prea cred. Un crestin trebuie sa aiba in permanenta "mijlocul incins" si "candela aprinsa", nu doar daca ii spune nu stiu ce vizionar (de fapt un inselat) ca "vine Domnul". |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:53:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.