![]() |
imi plac la nebunie raspunsurile lui Daniel.. scurte si cuprinzatoare. :D
|
Citat:
|
:) mie imi plac raspusurile lui cristi, care nu se lasa antrenat in roata misto-urilor unor forumisti mai imberbi
|
botezul corect dupa canoanele ortodoxe,INDIFERENT CA SE PRACTICA SAU NU ,CORECT DE ORTODOCSI chiar,este PRIN AFUNDARE DE 3 ORI LA CARE SE ASOCIAZA RUGACIUNILE CARE NU SINT DELOC SCURTE ,DACA PREOTUL FACE BOTEZUL CUM ESTE CORECT.
|
Citat:
|
Ceea ce ne lipseste este bucuria. Iar bucuria este numai rodul rugaciunii si rugaciunea este numai acelora care nu mai au grija lumii.:) Tocmai pentru ca nu avem aceasta bucurie de a alerga la Dumnezeu, incepem a ne preocupa de ale lumii, dandu-le o infatisare pseudo-duhovniceasca. ne-am ingradit de reguli fara folos, reguli care ne fac sa ne simtim mai putin liberi fata de restul lumii. Adesea ajungem sa ne revoltam, manati de o rautate mascata in ravna duhovniceasca.:)
|
:DBOTEZUL ESTE UNIC SI IREPETABIL.CE PACAT CA EXISTA MAI MULTE RELIGII AR TREBUI CA TOTI OAMENII SA FIE CRESTIN ORTODOCSI ASA CUM TREBUIE;'UN DOMN O CREDINTA UN BOTEZ'.LA NOI EXISTA UN DOMN MAI MULTE CREDINTE SI MAI MULTE BOTEZURI.
|
Citat:
Nu pot sa cred....Cum poti vb asa? |
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:02:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.