Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Operatii estetice (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2624)

alexandra28again 12.11.2007 18:11:31

dar imagineaza-ti cum ar arata cele doua fara operatii...cristine valmy eu zic ca arata bine,doar ca nu este o femeie foarte frumoasa si se machiaza prea strident.
hai sa-ti arat un exemplu de cum pot schimba operatiile o persoana.tonele de machiaj pentru a arata cum vrei(buze mai groase,pometi mai proeminenti,etc)pot da foarte usor in vulgar.asa prin operatie poti arata foarte natural,daca operatia este facuta cum trebuie.

[image=http://photos1.hi5.com/0012/899/793/W8LsXI899793-02.jpg]

urzicuta 12.11.2007 21:09:30

da soro sincer buze groase si umflate precum bietii aurolaci carora le ingheata(vrand-nevrand)buzele de frig iarna la ce ne trebuie.nu cred ca la rostit rugaciuni sau sarutat proprii copii....poate doar sa lucram pe centura?oare ce incredere as insipra eu elevilor mei cu niste buze cat fata si cu o privire atat de seducatoare..depinde de meserie.Daca faci streeptease da..buze mari,privire languroasa,esti o bucata de carne cat mai provocatoare totul marit expus cat mai mult,dar daca mai mergi din cand in cand la Biserica sa saruti Sf,icoane cu astfel de buze"murdare"..nu prea merge,nu crezi,sau cu privirea aia de drogata din poza postata de tine...sper ca nu esti tu!Fie vorba intre noi si eu am avut complexe dar m-am resemnat cu infatisarea mea,asta sunt
si sincer ridurile de expresie sunt faine iti dau asa o alura mai elevata(:D)Frumusetea se vede in privire poti vedea sufletul unei persoane in privirea ei..ai vazut ce privire curatasi candida au copii..cu cata seninatate privesc ei?Am fi mult mai frumoase daca am invata sa privim sincer neprefacut fara sa mijim ochii ca duduia din poza si fara sagetile veninoase din dotare...da ma rog unora le place sa cucereasca astfel tot felul de don juani de mahala..si se mai mira fetele de ce nu se marita..pai cu astfel de patachina cine are curaj sa se insoare,s-o prezinte parintilor???va ramane singura cu operatiile eim ori va gasi tot un mutilat sufleteste ca si ea,dar "lucrat"la sala.....

urzicuta 12.11.2007 21:14:30

acum sa nu intelegi ca sunt vreo ciudoasa pe frumusetea acestor fete...departe de mine,am trecut si eu prin etapele sexy si rea(vorba cantecului)..da n-am gasit folos in asta numai paguba..la fel si despre invesmantatul in blugi stransi pe fund.Atunci cand vrei sa provoci te porti,operezi,arati asa..problema este ca nu-ti asumu propria identitate si astefl de pers sunt vulnerabile.Daca iti propui sa fii fata mai asezata oleaca iti pui o fusta,un sarafan,haine mai "asezate".(SFAT:cool:)

urzicuta 12.11.2007 21:27:58

alexandra daca nu imi porti pica te rog arata-mi si mie(pas cu pas)cum sa postez poze....fiindca nu stiu am incercat da nu-mi iese.Multumesc.

Mirean 12.11.2007 21:49:00

Citat:

În prealabil postat de Red_Rose
Citat:

În prealabil postat de Z.Lidia
Semnul de pe piele - mostenire de familie - deranjeaza pentru ca e la vedere? Sau pentru ca "exista si la el", si nu-i da voie sa uite ca e din acea familie? Poate am inteles eu gresit!

Deranjeaza pentru ca e la vedere, pe fata. Ii e ciuda pentru ca s-a intamplat sa fie mostenit si la el. Nu e grav ca semn, se poate trai, dar deranjeaza pentru ca nu se doreste acel semn. Te pui cu gusturile fiecaruia!
:)

Daca semnul fizic afecteaza respectiva persoana in plan psihic, eu zic ca-i mai bine sa se opereze. decat sa aiba probleme si in plan psihic, mai bine "scoate" respectivul semn.
Si aici ma refer la eliminarea unui semn care este "anormal", nu la o "imbunatatire" a unor parti ale corpului.

urzicuta 12.11.2007 22:19:45

da mirean tu ai dreptate.nu e vorba de un moft asa cum alunitele si negii se opereaza putem opera si acel mic semn...ajunsesem cam departe...

alexandra28again 13.11.2007 10:20:34

pentru ca sa pui poza trebuie sa ai codul url.de exemplu daca iei o poza de pe internet iei adresa de sus(http://......) apoi apesi insereaza imagine si scri acea adresa prin paste.daca vrei sa postezi o poza din calculatorul tau trebuie sa gasesti un site care sa-ti ofere codul url. daca ai cont hi5 o poti face si acolo.

alexandra28again 13.11.2007 10:34:35

referitor la aceste operatii,sunt fel si fel de persoane,unele isi castiga existenta de pe urma lookului.si asta nu inseamna ca fac prostitutie.pur si simplu daca esti artist ,in ziua de azi trebuie sa arati bine ca sa rezisti.nu poti sa arati ca mumia.
normal ca unei mamici care isi vede de cresterea copiilor nu-i trebuie asemenea operatii si nici nu as vrea sa-mi vad propria mama operata.
unele persoane se inchid in ele din cauza defectelor si chiar reprezinta o trauma.pana la urma este o forma de infrumusetare,acum nu vorbesc de silicoane sau eu stiu ce alte tampenii.

vsovi 13.11.2007 11:02:39

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again
Citat:

În prealabil postat de ancah
Draga Alexandra, frumusetea adevarata este cea interioara. Oare nu ai auzit de fete foarte frumoase dar nefericite?

asa este.si atunci cand sunt intr-adeavar fericita sunt pentru ca sunt in comuniune cu Dumnezeu.dar,ca mireni,interesati si de lucruri materiale,aceste schimbari ale corpului pot aduce o stare interioara foarte buna,te deschid mai mult catre lume si te fac sa te simti bine in corpul tau.
dar cred ca defectele sunt date de Dumnezeu cu un scop.acum depinde de noi daca alegem sa fim nefericiti cu aceste defecte,in aceasta viata dar fericiti in ceruri-ca rasplata pentru ca ne-am purtat crucea sau le eliminam,sa fim fericiti aici iar in ceruri...Dumnezeu stie ...

poi insushirile fizice nu sunt boli pentru a fi tratate... iar daca inima e bolnava fiindca are respectivul nasul stramb din nascare sau pistrui, asta nu se vindeca prin operatzie de deviatzie de sept sau prin multa crema shi fond de ten... poi de ce credtzi ca a alungat parintele Arsenie Boca pe o fata/femeie care shi-a facut ceva operatzie estetica? Pentru ca era rau, sau pentru ca o condamnase/osandise pe ea? Pentru NOI a facut-o, exact shi pentru acest topic...

foarte frumos ai deschis guritza alexandra28again... ca m-a zidit,

shi sigur ca da, ochii shi gura cea rea a lumii nu doarme, shi nu sta degeaba, ci scehauna shi bolboroseshte ca muma padurii...:angry:

anita 13.11.2007 13:35:19

Citat:

În prealabil postat de alexandra28again
referitor la aceste operatii,sunt fel si fel de persoane,unele isi castiga existenta de pe urma lookului.si asta nu inseamna ca fac prostitutie.pur si simplu daca esti artist ,in ziua de azi trebuie sa arati bine ca sa rezisti.nu poti sa arati ca mumia.
normal ca unei mamici care isi vede de cresterea copiilor nu-i trebuie asemenea operatii si nici nu as vrea sa-mi vad propria mama operata.
unele persoane se inchid in ele din cauza defectelor si chiar reprezinta o trauma.pana la urma este o forma de infrumusetare,acum nu vorbesc de silicoane sau eu stiu ce alte tampenii.

Asa e ,isi castiga existenta ,fiecare e liber sa faca ce vrea.
Daca arati ca mumia nici o operatie nu e eficienta in viata artistica ,era vorba de mici ajustari cu care eu personal nu sunt de acord.
Eu cred ca acele persoane care sunt credincioase nu se inchid in ele pentru ca nu arata prea bine ,Dumnezeu le mangaie asa cum sunt.
Altele sunt bucuriile lor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:28:44.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.