![]() |
:)Multumim Adrian si Bunul Dumnezeu sa-ti rasplateasca!
|
Citat:
Eu nu vad nimic , cine stie ? maria |
Citat:
|
DA TREBUIE AI MARE RABDARE sa stai sa administrezi un astfel de forum.
Dumnezeu sa le rasplateasca celor ce se ocupa de adminisatrarea acestui forum cA si asa internetul este plin numai de prostii barim, sa mai fie si cate ceva bun prin el. |
frumos :) ne bucuram ca te-am cunoscut, domnule Adrian... dar autorul reportajului a zbarcit-o cu acea comparatie de la sfarsit. ce treaba are acest site, care este, practic, ca o carte virtuala, cu acel asa-zis preot care spovedea on-line...? asa le place unora sa interpreteze gresit si sa denigreze imaginea... pt ce? pt cei treizeci de arginti...
|
darb adminul de ce nu spune nimic,vrem si noi o reactie din partea ;lui sa ne zica ceva,eu asa ma asteptam ...
|
uite, iuda, iti spun eu ce zice admin-ul vizavi de acest subiect. (sper totusi sa nu se supere ca am facut public MP-ul pe care mi l-a trimis la vremea respectiva!)
"Iti multumesc pentru aprecieri. Am dat un interviu de peste 30 de minute. Dupa cum bine ai vazut nu au fost decat cateva minute din el. Nu-i rau ca am fost alesi. Insa, desi le-am spus ca acest site nu-si propune sa inlocuiasca Biserica, ci sa duca spre ea, au introdus si acel reportaj legat de spovedania online, ceea ce lasa loc, pentru unii, sa se inteleaga ca si noi am face ceva asemanator. E, cei care ne cunosc stiu la ce nume raspundem. Voi depune tot efortul sa nu va dezamagesc. Toate cele bune." |
in cazul asta nu pot decat sa-l apreciez pe admin,felicitari admin pt ceea ce ai facut pt acest forum
|
Imi pare bine ca am reusit sa facem cunostinta cu administratorul acestui forum,pentru ca acum a devenit parte concreta din noi,ni-l putem imagina si-l putem percepe mult mai usor.Nu ca ar conta acest lucru,insa gratie lui ne-am adunat ca sa ne exprimam cugetarile spirituale aici,si din cate am vazut pe internet,acesta este un forum destul de amplu.Cinste Admin-ului pentru initiativa,si Slava Lui Dumnezeu.
Sincer,mi-l inchipuiam pe administrator ceva mai batran,dar am fost placut surprinsa sa vad cat de tanar este,si ce lucru deosebit s-a gandit sa faca,lucru izvorat din credinta proprie si educatia sa teologica. |
si mie imi pare bine ca admin-ul acestui forum este un om echilibrat, care lasa libertate fiecaruia sa se exprime dar ia masuri atunci cand lucrurile tind sa iasa de sub control. apreciez finetea cu care o face, atitudinea concilianta, care cauta sa aduca pacea pe forum nu sa incurajeze certurile, indiferent de cauza. admin-ul trebuie sa fie un model pentru ceilalti.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:11:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.