Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Virtutea cea mai importanta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2150)

cristiboss56 09.08.2007 19:07:03

Citat:

În prealabil postat de urzicuta
Care este virtutea cea mai importanta pe care trebuie sa o dobandim?Argumentati

Iertarea, rabdarea sint virtuti greu de dobandit. Declarativ e foarte simplu si la indemana oricui, practic insa. . .

maria55 09.08.2007 19:48:33

Tot despre dragoste mai intai .

Cand ai incetat sa mai urasti pe cineva , cand iti este mila vazand un om in nevoie , atunci poti sa spui cu putina indrazneala ca esti pe drumul care duce spre ...dragoste .

maria

urzicuta 09.08.2007 19:51:02

:)Foarte frumos Maria si Cristi...ganditi foarte frumos,cat despre virtutile dobandite
multa modestie constat:)

ory 09.08.2007 19:52:34

Virtutea cea mai semnificativa si cea mai greu de indeplinit este sa traim impreuna,sa convietuim si sa reusim sa ne-ntelegem....sa ne suportam unii pe altii astfel incat sa putem ajunge la un consens si la o vietuire agreabila si benefica fizic si spiritual.
Intotdeauna am fost de parere ca cel mai dificil lucru este sa locuiasca oamenii impreuna,chiar si-n aceasta mare familie care este Universul.
Daca de-aceasta am tine cont,cred ca si insusi Dumnezeu ar fi mai cu precadere in jurul nostru!

maria55 09.08.2007 19:54:16

Eu cred ca nu se poate vorbi de "perspectiva" , cand vorbim de dragoste .

Soarele rasare si incalzeste tot omul , si bun si rau si alb si negru si tanar si batran si sarac si bogat si...........si nu face exceptie .
Asa trebuie sa fie si dragostea , parerea mea , fara preferinte , fara exceptii .

Doamne ajuta !
maria

maria55 09.08.2007 19:56:11

Bine ai zis ory ,de acord cu tine !
maria

veilur 09.08.2007 20:08:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56

Iertarea, rabdarea sint virtuti greu de dobandit. Declarativ e foarte simplu si la indemana oricui, practic insa. . .

De fapt e greu orice, daca stam si analizam un pic situatia din jurul nostru vom observa ca pentru unii nici teoretic nu este usor, adica nici sa le spui ceva nu suporta, ce sa mai pomenesc sa faca ceva, ca deja ii jignesti. Nu vreau sa ii judec pe cei din jur, dar toti considera ca sunt oameni virtuosi din pacatele pe care le fac tot timpul.

urzicuta 09.08.2007 20:12:02

:)Ce-i dragostea?Esfanta legatura
ce leaga cu un nod nedezlegat
pe Facator de umila faptura
de omul cel cazut si intinat
E ochiul celui vesnic
plin de mila
ce cauta duios si inlacrimat
spre tarana nascuta doar in sila,spre lumea care zace in pacat.
O frumoasa definitie-Zorica Latcu

petrurar 09.08.2007 20:38:20

cea mai mare virtute este SMERENIA.

urzicuta 09.08.2007 20:43:41

???de ce smerenia e mai importanta decat dragostea?

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:44:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.