![]() |
raspuns
A fi un bun ecumenist inseamna a fi un bun crestin; sunt mai multe cele care ne apropie, decat cele care ne despart!
|
Păi ne desparte un singur lucru.
|
"Nu socotiți că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie."
|
Citat:
|
pai interesul ar fi sa ajungi de pe site -ul ala cu aparente cucernice, pe alea adventiste.
ce strategii mai au si astia, te doare mintea. |
Sunteti asa de siguri de toate afirmatiile gratuite facute la adresa mea?
|
Nu e niciun adventist, il cunosc pe Gabriel dinainte sa intru pe forumul catolic, de pe primul forum pe care am intrat pe net. M-am inteles intotdeauna bine cu el, chiar m-a ajutat sa traduc din rusa marturia capelanului Fulk despre lumina de la Ierusalim de la prima cruciada (pentru ca nu exista in romana). Am si mentionat asta aici: http://www.forum-catolic.cnet.ro/vie...it=Fulk#p73271
E doar ecumenist in sens mai larg, nu doar filocatolic, cum sunt multi de pe acest forum. |
Adica nu este genul de ecumenist care il declari tu ecumenist, este genul de ecumenist teribil de confuz sub calificativul "in sens larg".
Sa nu faci nici o diferenta intre ortodocsi/catolici si unii la furat tare ca adventistii spre a caror site are baner pe site -ul lui, inseamna deja o teribila stare de confuzie. Pana si un adventist parca tot mai are niste repere. |
Citat:
|
:)))... mai bine nici că se putea spune. :)
Păi ce repere să aibă când nici nu face diferența între o icoană canonică și una necanonică. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:40:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.