crinrin |
30.12.2014 22:02:34 |
Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
(Post 576306)
Iarta-ma Sophia! In toata viata mea nu mi-a fost dat sa vad atata risipa si risipire. Cu cat lupti sa urci, cu atat te afunzi in hau. Ma intreb de ce ingaduie Dumnezeu atata munca, daca nu aduce nici un folos duhovnicesc, ci dimpotriva. Din ceea ce spui tu aici se intelege clar ca tu nu intelegi chiar nimic dupa ani si ani de cautari. Unde gresesti tu, oare. Nu, nu te ironizez si chiar nu am nimic cu tine, slava Domnului, dar dupa un astfel de mesaj, ma simt deznadajduit de tristete si neputinta, pentru ca sincer, mi-e mila de tine, daca n-ai cunoscut niciodata mila lui Dumnezeu, dragostea lui Dumnezeu, Harul lui Dumnezeu...
|
Cat dramatism! Multe am ajuns sa credem ca stim si intelegem unii dintre noi iar altii, bietii, nu pricep nimic! Ca sa vezi ..
Cred ca Dumnezeu a zambit la mesajul tau, biet muritor in ceata. Tii se pare cumva ca stii sau intelegi ceva?! Mai gandeste-te! Si las-o pe sophia in pace, ca nu e treaba ta ce intelege ea si ce nu. Poate ar trebui sa-ti fie mila de tine, deocamdata.
39. Și a zis: Spre judecată am venit în lumea aceasta, ca cei care nu văd să vadă, iar cei care văd să fie orbi.
40. Și au auzit acestea unii dintre fariseii, care erau cu El, și I-au zis: Oare și noi suntem orbi?
41. Iisus le-a zis: Dacă ați fi orbi n-ați avea păcat. Dar acum ziceți: Noi vedem. De aceea păcatul rămâne asupra voastră.
|