Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   Poziția Bisericii Ortodoxe Creștine față de homosexualitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15932)

abaaaabbbb63 10.10.2014 07:43:13

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 568956)

Stii rusa?

catalin2 10.10.2014 15:09:12

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 568964)
Stii rusa?

Nu cred ca stie, dar sigur stie sa citeasca. Probabil ai urmarit doar primele secunde, documentarul are traducere (de fapt nu e facut de rusi, ci de italieni, daca am vazut bine).

abaaaabbbb63 10.10.2014 15:44:54

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 568993)
Nu cred ca stie, dar sigur stie sa citeasca. Probabil ai urmarit doar primele secunde, documentarul are traducere (de fapt nu e facut de rusi, ci de italieni, daca am vazut bine).

A da, trebuia sa dau din setari la youtube. Scuzati.

catehumen 10.10.2014 22:39:45

Citat:

În prealabil postat de oaie_cugetatoare (Post 562793)
Este laudabila initiativa, dar nu cu Noua Dreapta, care incearca sa
se afirme profitand de faptul ca majoritatea populatiei este impotriva
homosexualilor.Ei incearca sa faca dintr-un protest la normalitate,
o doctrina politica.Sa nu uitam ca doctrina lor este neo-fascista.
Doctrina neo-fascista este sprijinita in Europa, prin intermediul societatilor
ocultiste, care culmea tot ele promoveaza homosexualitatea.
Il ia pe A si il puna sa se bate cu B , ca din conflictul dintre A si B sa
castige C.Unde C = cel din umbra, care este marele papusar.

BOR face o chestie inteleapta, sa nu se bage, pt ca si BOR stie chestiile astea
mult mai bine decat noi. Muuuult mai bine si mai muuuult.

Apropos de Noua Dreapta ,da e o organizatie fascista ,de fapt sunt legionarii pe care i-au cunoscut bunicii nostri ... I-am vazut purtand uniformele verzi si pe la Manastirea Petru Voda!!! De fapt in aceasta manastire e un cuib legionar ,e dovedita chestia !

abaaaabbbb63 10.10.2014 23:46:47

Voi nu credeti ca, atata timp cat doi oameni isi dau acordul, si nu deranjeaza pe nimeni, sa poata sa traiasca impreuna si sa faca ce vor?

Adica da, paradele, si expunerile mi se par o tampenie, dar pana la urma faptul ca doua persoane de acelasi sex aleg sa traiasca impreuna este alegerea lor. Da, poate il consideram un pacat, dar nu trebuie sa ne intereseze pe noi ce fac altii. Trebuie mai intai sa ne vedem pacatele noastre. Cum a zis si Iisus "Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra."

Pozitia oricui ar trebui sa fie "nu ma intereseaza atata timp cat respecta legea, si nu ma deranjeaza".

Patrie si Credinta 11.10.2014 01:29:44

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 569017)
Voi nu credeti ca, atata timp cat doi oameni isi dau acordul, si nu deranjeaza pe nimeni, sa poata sa traiasca impreuna si sa faca ce vor?

Adica da, paradele, si expunerile mi se par o tampenie, dar pana la urma faptul ca doua persoane de acelasi sex aleg sa traiasca impreuna este alegerea lor. Da, poate il consideram un pacat, dar nu trebuie sa ne intereseze pe noi ce fac altii. Trebuie mai intai sa ne vedem pacatele noastre. Cum a zis si Iisus "Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra."

Pozitia oricui ar trebui sa fie "nu ma intereseaza atata timp cat respecta legea, si nu ma deranjeaza".

Cum sa zic eu, si eu vreau sa stau in acelasi apartament cu un prieten, la anul, ca na, chiria e scumpa.
Faza e ca nu cer ca micul meu aranjament sa fie recunoscut in fata legii ca egal cu 2 proaspat insuratei, ca nu e.
Cand o sa fie de asa, imi iau o fata simpatica si ma duc la starea civila.

abaaaabbbb63 11.10.2014 07:49:19

Citat:

În prealabil postat de Patrie si Credinta (Post 569022)
Cum sa zic eu, si eu vreau sa stau in acelasi apartament cu un prieten, la anul, ca na, chiria e scumpa.
Faza e ca nu cer ca micul meu aranjament sa fie recunoscut in fata legii ca egal cu 2 proaspat insuratei, ca nu e.
Cand o sa fie de asa, imi iau o fata simpatica si ma duc la starea civila.

Da, adevarat. Pana la urma, un cuplu barbat-femeie este recunoscut civil, si are drepturi civile, din cauza faptului ca au potentialul de a face un copil, si astfel sa ajute la mentinerea tineretii populatiei. Practic statul investeste in familie.

Dar o sa intervina alta problema... ce zicem despre cuplurile barbat-femeie care nu fac copii? Sau nu pot face copii?

Theodore_of_Mopsuestia 17.10.2014 14:52:30

Groaznic. Asta e adevarata fatza a clicii lui Francisc.

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...e-homosexuale/

Mihnea, daca e adevarat, atunci suntem intr-un mare cacat ca specie si europeni. Se pare ca "infailibila" Biserica intemeiata pe Petru isi ridica poalele, tradindu-si proprii credinciosi.
DACA stirea e reala, de ce naiba continuati sa va aglutinati sub steagul cu doa chei? Nu e clar ca sunt cheile Iadului?!

Theodore_of_Mopsuestia 17.10.2014 20:30:23

"...Caci mantuirea vine de la iudei".

http://stiripentruviata.ro/un-rabin-...ul-homosexual/

Cinste lui!
Cica ierarhii crestini "refomatori" urmeaza voia lui Dumnezeu. Care Dumnezeu? Poate marele arhitect al excrementelor de arhicon, nu?

iuliu46 17.10.2014 22:07:30

Citat:

În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia (Post 569663)
http://www.cuvantul-ortodox.ro/recom...e-homosexuale/

Mihnea, daca e adevarat, atunci suntem intr-un mare cacat ca specie si europeni. Se pare ca "infailibila" Biserica intemeiata pe Petru isi ridica poalele, tradindu-si proprii credinciosi.
DACA stirea e reala, de ce naiba continuati sa va aglutinati sub steagul cu doa chei? Nu e clar ca sunt cheile Iadului?!

Mie mi se pare anormal chiar si faptul ca se pun in discutie asemenea teme, indiferent care va fi rezultatul sinodului. Invatatura e clara si e asa cum spune rabinul : adevarata compasiune ne cere sa-i spunem semenului nostru sa paraseasca pacatul. Nu e nimic de discutat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:40:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.