roxana.m |
01.02.2013 22:19:38 |
Citat:
În prealabil postat de Demetrius
(Post 470789)
Doamne ajută-vă și vouă să ajungeți și acolo!
Vă sfătuiesc să insistați la telefon din vreme pentru programare că cineva tot va răspunde; insistați, insistați(dacă nu reușiți, anunțați-mă prin MP)!
Deoarece cuviosul arhimandrit păr. Iustin Pârvu este mai tot timpul la pat, s-a programat o zi pe săptămână(cred că joi) când primește pelerini vreme de două-trei ore.
Nu cred că vi se vor refuza darurile pe care le veți duce pentru că smerenia nu poate fi propovăduită decât prin demonstrarea ei.
|
Buna seara, in vara am intentionat si eu sa ajung la parintele Iustin, am incercat sa sunt multe zile in sir, dar nu mi- a raspuns nimeni, din cate scrieti dumneavoastra, domnule Demetrius, cred ca sunteti o persoana de la Manastire, nu? Daca e asa, va rog sa ma ajutati si pe mine,imi doresc sa ajung neaparat sa ajung insa sunt diagnosticata cu iminenta de avort, o sarcina cu dureri foarte mari si de aceea nu-mi permit sa merg si sa stau in picioare, daca credeti ca ma puteti ajuta, va rog din suflet! Va multumesc anticipat si Dumnezeu sa va dea sanatate!
|