![]() |
Este drept ca singuratatea se accentueaza pe perioada de vacanta si de sarbatori...
Dar este destul de simplu sa gasesti niste prieteni singuri si sa mergeti impreuna.Nici exemplul cu membrii familiei,nu este de exclus: o sora,o verisoara,o matusa... Important este sa nu stai in casa sa disperi ,sa pierzi oportunitatea unei vacante,ce nu se afla in fiecare zi. |
Citat:
|
Citat:
|
1. E din ce in ce mai greu ca cineva sa-si permita o vacanta.
2. As preferea cu partenera, normal. Eventual un grup mai mic. 2-3 baieti si 2-3 fete,care sa fim cu totii prieteni buni. E cel mai perfect asa. Chiar si 2+2,sa incapem intr-o masina :) |
N-am mai fost in vacanta cu prietenii/colegii de 5 ani jumatate, iar cu parintii/familia de cand eram mica. Nici nu mai stiu cum e.
Mi-as dori sa apuc sa vizitez toata Romania, care are niste locuri superbe. N-am prea reusit pana acum sa vizitez prea mult din Romania. Mi-ar place sa ajung in Grecia si in Rusia, dar prioritatea nr.1 este Romania. Planuri de vacanta in prezent nu am si nu am nici persoane cu care mers undeva. Doar planuri de viitor, asta daca mai apuc. |
Citat:
Ma gandesc la ce spunea colegul nostru Cristiboss odata,ca sunt destui pe acest forum care se aseaza la scris in fata unui paharel... O fi adevarat,mai stii? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:11:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.