alexandra28 |
13.03.2007 15:30:24 |
Citat:
În prealabil postat de Negroponte
:)Nu e publicitate,dimpotriva.Am vazut si eu emisiunea.Are dreptate Alexandra,a fost ca o avertizare pentru toata lumea,pentru indreptare si intoarcere pe drumul cel bun.Doamne ajuta!
|
stiu ca si anul trecut tot in Postul mare s-a mai intamplat ceva foarte ciudat,mi se pare ca pe otv...
oricum m-a dezgustat total subiectul emisiunii,chiar nu cred ca era potrivit intr-o asemenea perioada(in Postul mare) si in ziua de 1 martie cand ar fi trebuit sa ne bucuram inimile cu lucruri frumoase.am observat ca pacatele facute in timpul postului sunt platite cam aspru....am trecut si eu printr-o noapte de groaza ca urmare a unui pacat facut in aceasta perioada(asa cred eu cel putin, ca am platit pentru ce am facut).insa prin asta vad doar puterea lui Dumnezeu care ne demonstreaza ca nimic nu trece neplatit iar lucrurile sfinte sunt lucruri sfinte si trebuie respectate.
despre prostituata...ca sa spunem ca era bolnava...eu n-am vazut in viata mea o persoana ca ea ,bolnava sa faca ca o gaina careia i se taie gatul...am vazut doar pe la posedati...daca analizam mai bine observam ca nu s-a mai intamplat asa ceva in istoria televiziunii,eram in Postul Pastelui cu o invitata care se lauda ca a avut peste 1 milion de barbati si care practica prostitutia nu pentru a supravietui ,ci pentru a se imbogati...cam multe se leaga,nu?eu cred ca acea intamplare a fost consecinta pacatelor ei(in care se complacea,si nu avea de gand sa se pocaiasca,ci din contra ,se mandrea cu ele)
|