![]() |
Citat:
Doamne ajută! "Facă-se voia Ta!" |
parere !
prima data iti vine sa te infurii cand vezi asa ceva...
insa apoi relizezi ca a fost vorba de un nebun,ce ar trebui legat pe undeva, de fapt... si iti zici...bine ca nu a oamorat un om, lasati statuile,ca se pot renova...sunt doar din piatra.,nu merita sa ne enervam...facem alta ! simbolul a ceea ce reprezinta ramane etern ! |
Citat:
Este numai o chestiune de timp pana cand va face si ceva victime umane. Cat despre statuie,este un obiect de arta,de cult cu vechime,nu poti face aceasi copie la imprimanta,este o pierdere totusi. |
Citat:
Dar totusi am inteles ca statuia nu s-a deteriorat asa grav,deci n ua fost distrusa, practic ! |
Laudetur !
|
Dap, am vazut si eu stirea. Dar am vazut ca au adus-o pe Fecioara Maria inapoi. Au refinisat statuia si arata bine. Sper ca-si va da seama omul acela ce pacat a facut.
|
Citat:
Spre ex, o situatie un pic diferita dar nemediatizata a fost ca in saptamana mare a intrat un individ in catedrala mitropolitana si a inceput sa loveasca cu o bata in pangarul de sticla de la intrare, in alti ani au incercat sa dea foc sfintelor vesminte si icoanelor din aceeasi catedrala. Culmea e ca indivizii au fost internati la jebel, un centru ptr persoanele cu boli pshice , dar ei au constiinta ca au facut un favor lui Dumnezeu ca prea se intampla nelegiuri acolo.... |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:11:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.