![]() |
Citat:
Cred ca e o problema ce tine de biserica locala.Spre exemplu, la ucrainenii nasii poti fi si fratii, sau verisorii, sau tineri fara nici o legatura intre ei.LA romani se cere sa fie obligatoriu familie. Deci cel mai potrivit e sa vorbiti cu preotul. |
Puteti vorbi cu parintele si cu dna preoteasa, sa va fie ei nasi.
|
Citat:
Ca in acest fel, vor veni dupa aceea si la biserica mai des sa-si viziteze nasii, ar avea si nasi ortodocsi, casatoriti si cu viata crestineasca traitoare, care i-ar putea dupa aceea indruma spre o viata in crediinta si nici nu ar fi nevoiti sa-i vada la 4 ani, ca nasii lor ar ramane la aceeasi biserica. Tu chiar ca ai invatat ceva bun de la bunica-ta! |
Citat:
|
nasi de botez
Pot boteza niste catolici un copil ortodox?Mama cred ca este orodoxa,dar cei pe care i-a pus de nasi sunt cu siguranta catolici.Se poate asa ceva,sau e o ratacire?Doamne ajuta!
|
Anca, tu dai informatii incomplete, din care nu se poate intelege/deduce situatia ta reala, iar apoi tot tu te superi ca ti s-a raspuns out of topic?
Mai gandeste-te un pic la asteptarile si atitudinea ta. |
Citat:
|
Multumesc mult,asa am crezut si eu.Doamne ajuta!
|
Citat:
Eu de ex. am avut nasi de cununie o pereche in aprox. aceeasi situatie cu a potentialilor nasi ai Ancai, initiatoarea topicului. Dumnezeu sa le ajute ! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:44:31. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.