Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Publicitate la sionism pe TVR Cultural (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13566)

misteria 13.08.2011 22:24:42

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 388943)
Asa la nivel teoretic si cu populatia de etnie palestiniana care e pe acolo,ca sunt saraci,nu isi permit sa se mute in alta parte,ce sa se faca?
Sa fie exterminati,sa fie loc sa se faca statul Israel?
Eu am fost prin Israel si am vazut in cata saracie traiesc palestinieni din Israel,ca sunt pasnici,nu "teroristi" si alte absurditati de astea.
Ca or mai fi si unii de fac acte teroriste,da foarte putini,nu poti sa extermini un popor intreg pentru asta.

DACA arabii aia nenorociti si-ar vedea de treaba n-ar fi pb...Dar ei nu sunt potoliti deloc..De mici invata sa URASCA....Asa ca....ma lasi?!

misteria 13.08.2011 22:25:22

Shema israel !

http://www.youtube.com/watch?v=P_NEy_xSSRs

ioanna 13.08.2011 22:29:02

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 388943)
Sa fie exterminati,sa fie loc sa se faca statul Israel? Eu am fost prin Israel si am vazut in cata saracie traiesc palestinieni din Israel,ca sunt pasnici,nu "teroristi" si alte absurditati de astea.Ca or mai fi si unii de fac acte teroriste,da foarte putini,nu poti sa extermini un popor intreg pentru asta.

Palestinienii pe care d-voastra ii compatimiti doresc, prin conducerea aleasa de ei, Hamas, exterminarea statului Israel. Si totusi israelienii le furnizeaza zilnic ajutoare celor din Gaza. Ceilalti, din Cisiordania, doresc independenta si expulzarea tuturor evreilor de pe teritoriul lor. Probabil vor obtine asta si atunci o sa vedeti cum vor mai trai ei, daca acum spuneti ca-i saracie lucie pe acolo, vor fi Somalia2. Eu sper sa-si rezolve pe cale pasnica problemele si sa fie bine si pentru unii si pentru ceilalti. De tiganii de la noi nu va este deloc mila? si ei traiesc in mizerie si nu toti sunt hoti , dar totusi exista discriminare,nu?

misteria 13.08.2011 22:30:35

BRAVO la scena deschisa IOANNA !

ioanna 13.08.2011 22:49:00

@mihailt
Nu am simpatie sau legaturi emotionale cu evreii ,nici cu arabii, asta ca sa fie clar :) insa dupa parerea mea,daca nu existau israelienii in zona, Palestina ar fi fost azi o tara asemeni Afganistanului si nu exagerez. In Fasia Gaza totul e controlat de Hamas, care aplica, dupa bunul plac, Sharia(legea islamica), insa o "lege a lor", sunt un fel de talibani mai evoluati. Am avut si eu ocazia sa vizitez mai multe tari din nordul Africii si cu tot respectul pentru arabi, e jale! deplangeti pe arabii israelieni, stati sa-i vedeti pe cei egipteni.

misteria 13.08.2011 22:57:17

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 388956)
@mihailt
Nu am simpatie sau legaturi emotionale cu evreii ,nici cu arabii, asta ca sa fie clar :) insa dupa parerea mea,daca nu existau israelienii in zona, Palestina ar fi fost azi o tara asemeni Afganistanului si nu exagerez. In Fasia Gaza totul e controlat de Hamas, care aplica, dupa bunul plac, Sharia(legea islamica), insa o "lege a lor", sunt un fel de talibani mai evoluati. Am avut si eu ocazia sa vizitez mai multe tari din nordul Africii si cu tot respectul pentru arabi, e jale! deplangeti pe arabii israelieni, stati sa-i vedeti pe cei egipteni.

ESTI FORMIDABILA IOANNA ! TE FELICIT!!! Se contrazice singur din prea multa...."iubire" !

mihailt 13.08.2011 23:04:41

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 388950)
Palestinienii pe care d-voastra ii compatimiti doresc, prin conducerea aleasa de ei, Hamas, exterminarea statului Israel. Si totusi israelienii le furnizeaza zilnic ajutoare celor din Gaza. Ceilalti, din Cisiordania, doresc independenta si expulzarea tuturor evreilor de pe teritoriul lor. Probabil vor obtine asta si atunci o sa vedeti cum vor mai trai ei, daca acum spuneti ca-i saracie lucie pe acolo, vor fi Somalia2. Eu sper sa-si rezolve pe cale pasnica problemele si sa fie bine si pentru unii si pentru ceilalti. De tiganii de la noi nu va este deloc mila? si ei traiesc in mizerie si nu toti sunt hoti , dar totusi exista discriminare,nu?

Nu este asa.
Am ajuns la un moment dat prin Israel si am vazut in ce mizerie sunt lasati uni palestinieni de sunt cetateni ai Israelului sa traiasca.Imi pare foarte rau,tiganii de la noi (numiti aiurea tigani,ca dansii sunt indieni,adusi din India pe aci) beneficiaza de conditii mult mai bune de viata.

Dna de isi zice Misteria continua cu absurditatile iudaiste,propovaduind prigonirea copiilor a femeilor,a civililor pe motivul ca "sunt invatati de mici sa urasca".

ioanna 13.08.2011 23:12:07

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 388965)
Nu este asa.
Am ajuns la un moment dat prin Israel si am vazut in ce mizerie sunt lasati uni palestinieni de sunt cetateni ai Israelului sa traiasca.Imi pare foarte rau,tiganii de la noi (numiti aiurea tigani,ca dansii sunt indieni,adusi din India pe aci) beneficiaza de conditii mult mai bune de viata.

La care arabi va referiti? De pe teritoriul Cisiordaniei sau a Israelului propriu-zis? Eu sunt de acord cu infintarea statului palestinian (de fapt doua enclave Gaza si Cisiordania), din acel moment statul Israel nemaiavand nici o responsabilitate fata de cetatenii din acele state; fiecare se vor guverna dupa propriul sistem. Sa dea Domnul sa ajunga odata la un consens ,sa-si proclame independenta si sa se linisteasca spiritele.

mihailt 13.08.2011 23:15:30

Din Ierusalim,adica de pe teritoriul Israelului.

misteria 13.08.2011 23:16:02

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 388965)
Nu este asa.

Dna de isi zice Misteria continua cu absurditatile iudaiste,propovaduind prigonirea copiilor a femeilor,a civililor pe motivul ca "sunt invatati de mici sa urasca".

D-na de isi zice Misteria iti spune tie de iti zici mihailt sa vii cu piciorusele pe pamant ! Si DA , chiar unii arabi veniti in tara noastra recunosc asta cu tupeu..Deci...lasa-ma cu povestile fantastice, NU TINE !

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:24:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.