![]() |
Mi s-a intamplat si mie de cateva ori.Nu stiu de ce.Sunt poate pure coincidente sau cine stie.
|
Citat:
Citat:
Oricum ai ceas si la mobil si 99,99% din romani au mobil, asa ca poti sa renunti la cel de mana...lol |
O explicatie sau mai multe s-ar putea totusi sa existe.
O explicatie ar fi ca nimic nu este intimplator ci se deruleaza sub indrumarea divina. Apoi cifrele in sine ar putea avea o anumita simbolistica , un mesaj. O simbolistica simpla si la indemina este cea din numerologie. Alta simbolistica legata de "fara un minut" si de "fix" ar putea fi una spirituala -cum s-ar zice am ajuns in ultimul ceas inaintea Judecatii si din acel ceas mai este doar un minut , iar din alte puncte de vedere unele lucruri deja au ajuns la "fix" -unele deja se deruleaza. |
Citat:
|
Citat:
Mie mi se intampla des faza cu 10:10, 11:11 si asta tot de ani,iar eu in coicindente nu cred. Mi s-a parut interesant,amuzant chiar,dar nu am gasit o explicatie mai profunda si nici nu am vrut sa speculez,sa imi dau cu presupusul pentru ca as putea sa ma insel. |
E o chestie pur psihologica. Nu inseamna decat ca mintea dumneavoastra e setata sa se uite la ceas chiar in momentele respective. Cel putin asta cred eu...
|
Citat:
|
Si mie imi parea interesant faptul ca ma uitam la ceas numai la 4:44,dar doar interesant...nu o sa fac o obsesie din asta sau sa caut un mesaj ascuns;daca Divinul vrea sa-mi comunice ceva sigur o face prin niste semne sau revelatii mai profunde...
|
Citat:
Iti marturisesc insa, ceva din experienta mea....in perioada cand eram in liceu ma trezeam din somn de multe ori la 1:10 dimineata. Dupa cativa ani m-am casatorit si la 2 ani de la casatorie l-am nascut pe fiul meu....ghici la ce ora a fost declarata nasterea? La 1:10! Nu are rost sa cauti explicatii pentru ca nu-si au rostul iti pierzi timpul inutil....lasa-te in voia Domnului! Cu ani in urma aveam o fobie ca sa spun asa in legatura cu ziua mea de nastere. Imi era frica ca voi muri pentru ca constatasen eu ca multe persoane dintre cele pe care le-am cunoscut murisera in preajma zilei lor de nastere, si , atunci traiam cu frica asta de moarte in suflet. Acum nu mai am deloc frica asta, ma las cu totul in voia Lui. |
Sper sa fie ceva doar pe fond psihologic.Adica asta vreau sa cred. superstitiile de genul :te iubeste /nu te iubeste le exclud.:))
Foarte intersanta povestea doamnei cu ora 1:10. Eu am mai observat de-a lungul timpului ca cifra 9 joaca un rol important.Mi s-au intamplat evenimente care mi-au schimbat viata la varsta de 9 ani,sau pe data de 9 a unei anumite luni,ori in anul 2009,etc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:46:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.