![]() |
Citat:
Deși între masoni și comuniști legătura este preabine cunoscută, nu toți masonii au fost ori sunt comuniști. Există și mulți masoni liberali, precum tatăl fostului premier Tăriceanu, bunăoară. Deocamdată, nu știm dacă suspectul era comunist. Tot ceea ce știm este că era membru activ al masoneriei. |
Avand in vedere ca avem aproximativ 30.000 de secte crestine, de ce ar fi atat de incredibil ca ar exista una care impaca masoneria cu crestinismul?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism. |
Citat:
|
Citat:
Omul e prezentat in presa drept fundamentalist crestin. Nu stiu la ce versiune de crestinism adera (musulman sigur nu e), dar e un exemplu bun pentru a arata cum religia dezumanizeaza. Si da, in cazul asta, e vorba de crestinism. [/quote] Deci, avem așa: -o presă care nu scoate în prim plan esențialul: și anume că omul nostru e mason, adică anticreștin. -un konijiro care încearcă să mai instrumenteze un atentat în lupta lui contra lui Cristos. Ghinion, încercarea a ricoșat. Deocamdată, eu vă ofer o fotografie a "creștinului" dv în ținută de mers la "biserică", aici. |
Citat:
|
Citat:
|
Daaa, sigur ca au sarit repede ateii de pe forum si au aratat cu degetul: e crestin; si ce? L-a pus preotul sa faca asta? I-a dat binecuvantare episcopul? E un dezaxat, putea fi si baha'i, ca tot aia e. Dar au venit ateii de serviciu cu punctarea "fundamentalist crestin"- uitand sa se documenteze si sa ....rationeze (ca tot cea mai buna autojustificare a ateisumui e ratiunea).
:3: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:23:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.