Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce popor vom ajunge ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13235)

dorinastoica14 03.07.2011 21:05:48

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 374259)
si ce a ajuns elevul ? :)

Cred că parlamentar! :21:

Hector 03.07.2011 21:07:07

Este si problema de mentalitate a elevilor. Nu mai sunt motivati sa invete.
Someri cu diplome sunt peste tot, locurile de munca se obtin cu pile, relatii, atentii, foarte greu se optine pe merit, iar asta doar daca esti foarte bun, ceeace nu se si intampla. Societatea romanesca si metalitatea sunt de vina pentru acest dezastru: 44,5% promovabilitate la bac.

Nu cultura sunt pe prim planul interesului general ci divertismentul.
Pe langa lipsa de motivare, se adauga programa stufoasa, incarcata si grea, care trebuie studiata.
Asadar liceeanul este nemotivat, trebuie sa asimileze cunostinte dificile si colac peste pupaza, nu foloseste decat 50% din informatii in viata de zi cu zi.
In timpul liceului eu personal, in timp ce faceam o gramada de matrici, polinoame, functii, imi tot bateam capul sa aflu cum as putea sa pun in practica aceste cunostinte, si la ce mi-ar folosi, practic, in afara de faptul de a ma arata destept, cult, invatat.

Citat:

În prealabil postat de alinnasser2010 (Post 374235)
Vai, ma gandesc cu groaza la vremurile ce vin ... 1.........Trist dar adevarat, sunt pe aici parinti ai caori copii au picat bac-ul ?

Daca tot ii judecam pe liceeni, de ce nu suntem atenti la felul in care ne scriem mesajele? (Iarta-ma, nu m-am putut abtine :65:)

dorinastoica14 03.07.2011 21:08:18

Citat:

În prealabil postat de alinnasser2010 (Post 374235)
Vai, ma gandesc cu groaza la vremurile ce vin ... 1 din 2 tineri au picat bac-ul ... inimaginabil ca sa nu zic altceva ... ce poror de analfabeti ... vo veni strainii sa ne conduca..Azi de dimineata urmaream cu stupoare inainte sa plec la biserica de dimineata pe la 7:20 un irlandez care era mai patriot decat multi dintre noi chiar si decat mine ... Trist dar adevarat, sunt pe aici parinti ai caori copii au picat bac-ul ?

Roagă pe administrator să facă corecție la titlu. Lipseșe un "o" din cuvântul "popor"

LapetiteMoc 03.07.2011 21:13:32

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 374263)
Cred că parlamentar! :21:

alaturi de Vanghelie "care este" :21:

tara tara vrem ostas 03.07.2011 21:16:26

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374268)
alaturi de Vanghelie "care este" :21:

atunci, doamna profesoara, inseamna ca a avut dreptate :)...

LapetiteMoc 03.07.2011 21:17:37

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 374264)
Daca tot ii judecam pe liceeni, de ce nu suntem atenti la felul in care ne scriem mesajele? (Iarta-ma, nu m-am putut abtine :65:)

si uite cum e valabila zicala "Rade harb de oala sparta." :

Citat:

foarte greu se optine pe merit

LapetiteMoc 03.07.2011 21:19:33

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 374269)
atunci, doamna profesoara, inseamna ca a avut dreptate :)...

Glumeam doar. De unde sa stiu ce a ajuns? Crezi ca il urmaresc toata viata? Am alte preocupari.

Hector 03.07.2011 21:33:43

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374270)
si uite cum e valabila zicala "Rade harb de oala sparta." :

Mai greseste si harbul, dar nu de data aceasta. Conform http://dexonline.ro/definitie/ob%C8%9Bine, eu am scris bine. OBȚÍNE nu optine. Iertati-ma daca v-am suparat.

tara tara vrem ostas 03.07.2011 21:34:26

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 374273)
Glumeam doar. De unde sa stiu ce a ajuns? Crezi ca il urmaresc toata viata? Am alte preocupari.

mai intai profesori ar trebui sa invete si sa explice la puterea de intelegere a tuturor elevilor si apoi sa pretinda.vinovati pentru asta sunt si profesorii, pe care nu prea mai ii intereseaza.

LapetiteMoc 03.07.2011 21:36:12

Citat:

În prealabil postat de Hector (Post 374276)
Mai greseste si harbul, dar nu de data aceasta. Conform [COLOR=#0066cc]http://dexonline.ro/definitie/ob%C8%9Bine[/COLOR], eu am scris bine. OBȚÍNE nu optine. Iertati-ma daca v-am suparat.

Vezi postarea ta, randul al doilea, spre capat, cuvantul subliniat de mine. De acord?

Citat:

Este si problema de mentalitate a elevilor. Nu mai sunt motivati sa invete.
Someri cu diplome sunt peste tot, locurile de munca se obtin cu pile, relatii, atentii, foarte greu se optine pe merit, iar asta doar daca esti foarte bun, ceeace nu se si intampla. Societatea romanesca si metalitatea sunt de vina pentru acest dezastru: 44,5% promovabilitate la bac.

Nu cultura sunt pe prim planul interesului general ci divertismentul.
Pe langa lipsa de motivare, se adauga programa stufoasa, incarcata si grea, care trebuie studiata.
Asadar liceeanul este nemotivat, trebuie sa asimileze cunostinte dificile si colac peste pupaza, nu foloseste decat 50% din informatii in viata de zi cu zi.
In timpul liceului eu personal, in timp ce faceam o gramada de matrici, polinoame, functii, imi tot bateam capul sa aflu cum as putea sa pun in practica aceste cunostinte, si la ce mi-ar folosi, practic, in afara de faptul de a ma arata destept, cult, invatat.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:12:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.