Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Experiment cu aghiasma (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13115)

Dumitru73 18.07.2011 14:58:01

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 378674)
Nu e nevoie de un experiment particular pentru ca s-au facut experimente pe apa sfintita de catre oamenii de stiinta din Rusia:
"Timp de peste 10 ani s-au facut experimente la Sankt Petersburg asupra rugaciunii si puterii sfintei cruci.
"Semnul crucii este încă și mai eficient: el ucide agenții patogeni (colon bacillus și stafilococcii) nu doar din apa de la robinet, ci și pe cei din râuri și lacuri. Este chiar mai eficient decât dispozitivele moderne de dezinfectare bazate pe radiația electromagnetică.
" Laboratorul științific al Institutului de Medicină Industrială și Navală a analizat apa de dinainte și de după sfințire. S-a dovedit că dacă se spune rugăciunea „Tatăl Nostru” deasupra apei și apoi se face semnul crucii în apă, numărul de bactorii maligne este de 100 de ori mai mic. Radiația electromagnetică are rezultate mult mai slabe. "
"Spectrografii afirmă că apa sfințită are o densitate optică mai mare
„Atunci când apa este sfințită de un preot, densitatea sa optică este de 2,5 ori mai mare, la un credincios obișnuit este doar de o dată mai mare, iar la o persoană botezată dar atee cu o cruciuliță la gât, modificările au fost nesemnificative.”
"Experimentele au fost astfel concepute încît să se excludă posibilitatea unor sugestii mentale. Rugăciunea a fost rostită atît de credincioși, cît și de necredincioși."
http://www.expresmagazin.ro/religie/..._biserica.html

Cine a facut toate aceste experimente? Cand si unde au fost publicate?
Fara astfel de date oricine poate sa spuna orice.

DragosP 18.07.2011 15:16:44

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 378674)
... S-a dovedit că dacă se spune rugăciunea „Tatăl Nostru” deasupra apei și apoi se face semnul crucii în apă, numărul de bactorii maligne este de 100 de ori mai mic....

Dacă tot citezi, citează ca lumea!
Ce-s alea: "bactorii maligne"?
Hai că "bactorii" or fi bacterii, da' "bacterii maligne"? :39:

Ca să nu mai zic de formularea (de mare corectitudine și angajament) din articol: "mult inferioare"!

Dumitru73 18.07.2011 15:34:43

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 378719)

Ca să nu mai zic de formularea (de mare corectitudine și angajament) din articol: "mult inferioare"!

Asta arata cat de stiintifica a fost sursa lui.

catalin2 18.07.2011 16:13:53

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 378719)

Mesajul asta pare mai mult in genul de ce sa nu scriu si eu ceva daca si altii au scris.
Daca trecem peste greselile de redactare si de pus virgule, "bacterii maligne" sunt bacteriile maligne, adica fac buba. Daca ai auzit si de flora bacteriana iti poti da seama mai repede.

catalin2 18.07.2011 16:23:15

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 378714)
Cine a facut toate aceste experimente? Cand si unde au fost publicate?
Fara astfel de date oricine poate sa spuna orice.

Am crezut ca se stiu aceste experimente, chiar eu scriam de ele acum vreo 4 ani. Am mai scris despre ele pe site, pe langa faptul ca am dat de vreo cateva ori link-ul de pe site-ul catolic unde le-am mai scris o data. Vad ca si alti useri au dat aceseta pe site. Dar nimeni nu s-a obosit sa le citeasca sau sa deschida link-urile catre articole.
Chiar in mesaj scris unde au fost facute, iar in link cine a dat detalii despre ele. Asadar institutia e Laboratorul științific al Institutului de Medicină Industrială și Navală din Sankt Petersburg, iar cea care a dat declaratia e Inginera și electrofiziciana Angelina Malakovskaia. Datile trecute cand mai scrisesem gasisem si sursa in rusa, dar acum nu mai stau ca o caut. Toate detaliile in plus o sa le dea Alin B, pe care l-am rugat sa cerceteze.
Eu am dat doar 2-3 citate, macar sa se citeasca linkul.

Dumitru73 18.07.2011 16:42:22

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 378751)
Am crezut ca se stiu aceste experimente, chiar eu scriam de ele acum vreo 4 ani. Am mai scris despre ele pe site, pe langa faptul ca am dat de vreo cateva ori link-ul de pe site-ul catolic unde le-am mai scris o data. Vad ca si alti useri au dat aceseta pe site. Dar nimeni nu s-a obosit sa le citeasca sau sa deschida link-urile catre articole.
Chiar in mesaj scris unde au fost facute, iar in link cine a dat detalii despre ele. Asadar institutia e Laboratorul științific al Institutului de Medicină Industrială și Navală din Sankt Petersburg, iar cea care a dat declaratia e Inginera și electrofiziciana Angelina Malakovskaia. Datile trecute cand mai scrisesem gasisem si sursa in rusa, dar acum nu mai stau ca o caut. Toate detaliile in plus o sa le dea Alin B, pe care l-am rugat sa cerceteze.
Eu am dat doar 2-3 citate, macar sa se citeasca linkul.

Am citit materialul.
Este foarte bun, dar pentru cei ce cred deja.
Articolul respectiv nu dovedeste nici ca acele experimente au avut loc.

DragosP 18.07.2011 16:53:21

@Cătălin: tu știi ce înseamnă malign?

catalin2 18.07.2011 17:05:51

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 378764)
@Cătălin: tu știi ce înseamnă malign?

Da (si daca nu stiam aveam dex pe net). Tu stii?

Mihai36 18.07.2011 17:06:57

malign-care prezinta un caracter grav si insidios, spre deosebire de caracterul benign.

catalin2 18.07.2011 17:07:52

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 378678)
De 100 ori mai mic? Nu va frapeaza nimic?
Apropo, cu UV se poate reduce densitatea bacteriana cu 99.99% (deci de 10.000 ori) sau chiar mai mult.

Iar densitatea optica..sa fim seriosi, ce importanta are, practic?

Acum am citit si alta sursa, se spune ca se distrug peste 99% din bacterii. Am gasit si articolul publicat in Rusia, http://english.pravda.ru/society/ano...048-prayers-0/

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:49:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.