![]() |
infrinarea de orice natura , statornicia .............rabdarea .
|
Citat:
|
Draga Jeni,
Exista minunatele Acatiste catre Maica Domnului, prin care putem sa-i multumim pentru tot ce ne da. Cred ca ai dreptate ca nu Ii multumim suficient pentu dragostea ce ne-o poarta. |
Draga Jeni,
Intr-adevar, experienta ta isi spune cuvnatul. Sa ne rugam sa ne dea Domnul ceea ce ne lipseste, asteptand mila Lui si niciodata sa nu lasam vrajmasul sa ne sadeasca cumva deznadejdea. Toate cate le cerem, sa le cerem cu credinta ca le vom lua! |
Citat:
|
Draga Jeni, iti multumesc; intr-adevar asa as vrea sa fiu, dar nu sunt.
Ca doar Dumnezeu e bun si bland, asta o stim cu totii de la cei care L-au vazut aievea. As vrea sa pot spune si eu, precum Sf. Siluan: " Sufletul meu tanjeste dupa Domnul si cu lacrimi Il caut. Cum as putea sa nu Te caut? Tu m-ai gasit mai intai si mi-ai dat desfatarea Sfantului tau Duh, si sufletul meu Te-a iubit". Dar ceea ce pot spune acum este: " Milostive Doamne, Tu vezi caderea mea si intristarea mea, dar cu smerenie cer mila Ta!" |
Citat:
|
Eu cred ca e greu sa renunti la propria ta voie, aceasta lepadare de sine nu e deloc simpla...se face incet, se face cu greutate, pentru ca de fapt nu stim ce ne asteapta in spatele acestei lepadari. Nu intelegem ca prin lepadarea voii noastre aflam cel mai mare bine.
Este o experienta individuala, care se intelege doar prin experienta concreta, insa accesul la aceasta experienta, cheia acestei experiente sta exact in reusinta lepadarii de voia proprie si de a spune cu toata inima ” Faca-se voia Ta”. |
da asa este fiecare simte in mod individual binele facut de D-zeu, dar eu spun acum amarul si raceala ce vine dupa acel moment de eliberare, de predare in mainile Lui, este atat de CUMPLIT DE GREU incat abia acum dovedim adevarata credinta si nadejde...crede-ma
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:12:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.