![]() |
frumos spus
Citat:
|
inca mai aspept pareri...
din suflet va rog, sa imi spuneti ce credeti despre acest subiect...
|
Ana, cred ca repet ce au spus altii: cantatul la nunti nu este pacat, pacat este ca traiesti necununata cu prietenul tau, pacat intr-adevar foarte mare in orice circumstanta si fara scuza. Asta ar trebui sa te ingrijoreze cel mai tare, nu muzica.
Am fost la nunti de preoti, da a fost si muzica, decenta, dar muzica de petrecere, s-a dansat, etc. Ortodocsii nu sunt totusi protestanti, si nunta, chiar si cea de crestini, nu este masa de seara din trapeza manastirii X de pe varful muntelui Y in compania precuviosilor. Toate sunt bune daca sunt facute cand trebuie, cu masura si cu decenta. Inclusiv muzica. |
asa este
Citat:
|
Pai la nunta din Cana li se terminase nuntasilor vinul. Oare ei au baut pe muteste, pe tacutelea adica sau s-au veselit si probabil au si cantat? Si Domnul Iisus ce-a facut? A aruncat vinul ca ii indeparteaza de Dumnezeu? Nu, din contra, a prefacut si apa in vin ca sa aiba nuntasii vin de cea mai buna calitate. Stiti ce se intampla? Unii vor sa fie mai catolici decat Papa si mai ortodocsi decat Domnul Iisus.
Vreme este de cantat, vreme este de rugat, vreme este de iubit... Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
Noi am cununat în toamnă. La sfârșit, cineva mi-a spus în glumă ca am fost prea rezervat. Păi ce era să fac, să mă îmbăt și să mă dau în spectacol? :) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:00:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.