![]() |
Deocamdata voi oprii toate pregatirile de nunta si questii de genu! Trebuie sa ma adun si sa vad ce e de facut si cum! Inca nu am vorbit cu Bogdan dar si-a dat seama ca ceva s-a intamplat! Nu vreau sa am toata viata de suferit ... Mai bine pierd acum tot ce am investit decat ca pierd o viata...
|
Citat:
E plina lumea de barbati.De ce sa alegi unul care nu te mai respecta?:53: |
Citat:
|
Sunt vorbe si fapte ... Nu m-am luat dupa vorba nimanui .... Am fost prea naiva si nu am analizat toate detaliile ! .....
|
Pune-i fata in fata si intreaba-i ce ai de intrebat.
Mai mult ca sigur ca daca e ceva, macar unul din ei va fi citibil. Daca nu chiar amandoi. Citat:
|
Citat:
|
Metoda cu ''cititul''pe fata e cam ieftina,adica vreau sa zic ca, ati fi surprinsi sa vedeti cat de perfizi pot sa fie unii,si cat de bine pot sa joace unii oameni teatru ,chiar in momentele de tensiune extrema.
|
Dar totusi, ce dovezi ar putea avea? Sa ii prinda in flagrant? Ca altfel nu vad ce dovezi sa aiba...
|
Eh,ar putea face multe... Sunt atatea metode. Daca ar fi un mic "hacker" ar putea face minuni ;)
|
Ah eu as angaja pe cineva sa-i urmaresca citeva zile si sa-i fotografieze sau sa-i filmeze si asa as avea argumente reale. Caci daca el te inseala acum asa o sa faca toata viata, eu nu as risca.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:54:29. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.