gabriel 30 |
12.02.2011 12:21:05 |
Citat:
În prealabil postat de Melissa
(Post 336548)
La viata,draga mea.Nicidecum la izolarea de care vorbste Traditie si cu care eu nu sunt de acord.Aici in mijlocul junglei, crestem spiritual.Nu toti putem fi pustnici.Nu asa a randuit Dumnezeu lumea.Daca asta vroia, nu mai indemna la intemeierea familiei si la facerea de prunci.
|
Iar eu nu sunt neaparat de acord cu parerea ta..........poti creste spiritual atat aici in lume,cat MAI ALES in pustnicie.......pentru ca atunci cand te retragi din lume viata asta pamanteasca nu mai conteaza ...nu mai conteaza decat calea catre Cer...nu mai exista nici un interes lumesc...meschin.....egoist.......
Cat despre faptul ca Dumnezeu a indemnat omul la nasterea de prunci....hai sa te intreb ceva.Nu te intreb de Iisus,pt ca a fost Dumnezeu. Dar te intreb de Sfintii Apostoli: Au avut ei cumva copii...? NU Siau intemeiat ei cumva o familie lumeasca..? Nu. Si totusi: Oare,dupa conceptia ta......nu au facut ei voia lui Dumnezeu.......? Eu zic ca da...si inca cum.
Si inca ceva: nu toata lumea se simte pregatita sa dea nastere la prunci: Sa nu uitam ca orice om care vine in aceasta lume..este condamnat inevitabil aici, mai devreme sau mai tarziu la suferinta trupeasca (boli grave...chin inimaginabil......) ,durere si mai apoi moarte.
Nu oricine se simte pregatit sa faca pasul asta,de a aduce CONSTIENT pe lume o fiinta care sa sufere si mai apoi sa moara............unii aleg cale propriei jertfe si suiferinte,asemanator Mantuitorului,Apostolilor si celorlanti Sfinti........
|