Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Serban Huidu in coma (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11669)

razvan_andrei 30.12.2010 16:14:20

Citat:

În prealabil postat de Raoul (Post 317702)
Ai fost acolo?

Da' tu ai fost acolo? Intrebarea ta nu are deloc o pozitie mai buna decat afirmatia de mai sus;)

andreicozia 30.12.2010 16:21:22

Mai bine se izbea de copil care nu are radacini. Asa se rostogoleau impreuna.

VladCat 30.12.2010 16:26:15

Dumnezeu sa-l aiba in paza !

Jamaica 30.12.2010 16:40:24

Serbanica fara frica... Sa-l ajute Dumnezeu sa nu ramana cu sechele

heaven 30.12.2010 17:02:24

Starea lui e stabila,va fi trezit treptat din coma provocata,iar medicii sunt optimisti in privinta sa.Dumnezeu sa-l ocroteasca sa revina cu bine printre noi!

redandrei90 30.12.2010 17:09:10

-----------------------

------------------------------

dorinastoica14 30.12.2010 20:11:54

Ca om și creștin îi doresc din toată inima să se facă bine și să se întoarcă la famila sa și la tv.

Deși se află în, suferință aș vrea să spun că mie nu-mi placeau unele scenete din emisiunile sale, care ridiculizau preoți, înalte fețe bisericești și chiar unele taine ale bisericii (spovedania, sfânta împărtășania etc ) .
Într-o recentă emisiune era o scenetă despre "afacerile " patriarhului...:68:

Dumitru73 30.12.2010 20:24:21

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 317800)
Ca om și creștin îi doresc din toată inima să se facă bine și să se întoarcă la famila sa și la tv.

Deși se află în, suferință aș vrea să spun că mie nu-mi placeau unele scenete din emisiunile sale, care ridiculizau preoți, înalte fețe bisericești și chiar unele taine ale bisericii (spovedania, sfânta împărtășania etc ) .
Într-o recentă emisiune era o scenetă despre "afacerile " patriarhului...:68:

probabil ca ar fi trebuit sa avem un patriarh care sa nu de ocazia sa se relizeze astfel de scenete...

dorinastoica14 30.12.2010 20:40:59

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 317805)
probabil ca ar fi trebuit sa avem un patriarh care sa nu de ocazia sa se relizeze astfel de scenete...

Este părerea unui creștin-ortodox practicant (cea exprimată în postarea mea) care știe că fericrirea se obține în urma încercărilor și prigonirilor.

Îi doaresc lui Huidu în primul rând să îl găsească pe Dumnezeu prin acestă încercare și să aibă viață destul de lungă ca să ajungă la adevarata înțelepciune.

Tu în ce calitate vorbești că nici măcar ateu nu ești?
Un creștin care este dezamăgit de credința sa este vrednic doar de toată mila.
Și ție îți doresc numai lumină și multă înțelepciune.

Părintele Cleopa spunea ...dacă vezi un preot beat într-un șanț să mergi să-l ridici și să-i saruți și mâna căci el are harul lui Dumnezeu care i-a fost dat la preoție iar acesta odată primit nu i-l poat lua nimeni.(citat aproximativ din memorie)

Raoul 30.12.2010 21:33:13

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 317729)
Da' tu ai fost acolo? Intrebarea ta nu are deloc o pozitie mai buna decat afirmatia de mai sus;)

De ce? Doar afirmatia a fost spusa cu atata certitudine... de aceea intrebam. Sa-mi fie cu iertare.

Citat:

În prealabil postat de redandrei90 (Post 317743)
nu, au spus la tv asta..

Tu inca mai crezi ce se spune la TV? Eu sincer nici nu il tin bagat in priza. Daca ma uit o ora pe luna la tv e bine. Numai manipularie,minciuni...

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:18:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.